Український Монреаль
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дитячі садочки у Монреалі скільки коштують +/-? Та чи є можливість оформити субсидію на садочок?
-
Мені з трьома дітьми було достатньо 55 хвилин, але ми не змінювали аеропорт і були в транзиті. Але так, бігли швиденько... Тому 5 годин вам з головою вдосталь
-
Достатньо,якщо не змінювати аеропорт
-
Ти живий
-
Ого
-
Та нє візьміть добавки))
-
Добрий день! Перепрошую 5,5 годин в Шарль де Голь достатньо на пересадку?
-
Їздила до Страсбургу 2 рази з України Флікс басом (кордон Старовойтово) при пересадці в Варшаві (рейс здається Варшава-Ліон) встигали, хоча під’їзжав обидва рази на пересадку, на яку давалося 3+- години, впритик до пересадки. В Страсбурзі зажди до обіцяного часу прибуття запізнювались на 2 години. Але доба до вильоту достатньо, не хвилюйтеся)
-
Радий що помогло ❤️
-
Помогло😂
-
Басейн був абсолютно пристойним
-
Я ходив. Десь років 5-6 тому
-
Я в Україні. Я не їхав
-
Через який кордон з Україною ви їхали?
-
Користувалася в далекому 2017 році їхали з Бельгії до Німеччини, залишилися задоволені з чоловіком. Нам ще й водій попався наш, то пояснив що і як з пересадками.
-
Так, так. Бо, якщо туди, то люди пишуть , що все ок. Мабуть, шофера втомлені і на зворотньому шляху чудять)
-
Доброї ночі )хтось ходить в басейн на районі Коте де неж?)
-
Та так і буде, тільки аір франс дорожче на мої дати ніж еір Канада чи Люфтханса.
-
Я їздила ним разів 30 або більше , завжди все класс.. у моїх друзів був форс мажор - запізнився на 8 годин, бо була ніч і вони не розуміли де бус, поїхали іншим , їм дали ваучер на суму. Ну це дорога, від форс мажорів ніхто не застрахований. Ото в той момент і ідуть писати відгуки 😅
-
Там, доречі , саме відгуки погані на зворотню дорогу, до України. Дійсно всі жаліються, що запізнюється часто автобус
29 Jan 2023, 07:13
73840/236390
14 minutes ago