Український Монреаль
-
Доброго дня! Підкажіть, куди можна звернутися за консультацією, стосовно індивідуального підприємця? Можливо юрист, або є якась організація? Цікавлять питання оподаткування, митниця, сертифікація і т.д. Завчасно вдячна!
-
На якому сайтi купували i який авiаперевiзник?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, зараз по приїзду у Монреаль дають житло на місяць біженцям?
-
Його ніколи не давали на місяць наскільки я знаю. І це завжди було приватною ініціативою окремих організацій.
-
Усім привіт! А скажіть будь-ласка чи робив хтось туристичну візу у Штати з Канади? Якщо так, чи важко це було?
-
Отримала у вересні номер - 514, у цьому місяці 3 номери батькам оформили 514 тож хз хз
-
Теж цікавить це питання. Дякую, що підняли
-
Є, я тут кидала, вже не згадаю How to open business in Quebec? Спробуйте вбити в Гугл, там виб’є сайт офіційний провінції телефонуєте і вони розповідають
-
Але яких саме?
-
Я 😅
-
Є людина, яка цим бізнесом володіє із сім’єю
-
Хто має досвід у сфері виробництва м’ясних продуктів?
-
Доброго дня, можливо хто вже летів додому чи збирається Що робили з банківськими рахунками? Закривали чи вирішили ними користуватись надалі? Також можливо треба звернути увагу на деякі питання які треба закрити перед тим як покидати країну? Хотілося б залишити рахунок Чи Не буде в мене потім проблем з закриттям картки віддалено та зняттям коштів за кордоном Заздалегідь дякую за відповідь☺️
-
Добрий вечір, підкажете будь ласка в яку організацію можно звернутися з питаннями перельоту у Канаду по візі CUAET, якщо в мене є опікуни там? Якщо можна та якщо є, то відправте почту, буду дуже вдячний!!
-
Дуже дякую Батьку за дивовижну здибанку!🇺🇦😎👍🏻
-
Підскажіть будь ласка, оплати в інтернеті завжди тут робляться тільки через кредитні картки?
-
Пейпал, епл/Гугл пей/дебетові українські карти/афтерпей
-
Так, дебетові теж. Якщо вони мають cvv код. У мене virtual debit visa від rbc
-
Дебетові канадські теж
-
Привіт, їдемо в Монреаль але пересадка у Торонто - дізналася що там одразу можливо зробити сін намбер - якось цей номер з провінцією пов’язаний? Чи ні?
29 Jan 2023, 07:13
73905/236412
about 2 hours ago