Український Монреаль
-
Мову треба добряче вчити, думаю. Але якщо є бажання чи вже непогана база то не бачу проблем
-
Ні, не через Квебек. Я вище писала, що імміграція через Квебек - це майже самогубство. Моя програма тоді була MPNP
-
ну я зараз вискажу не популярну думку. Але Україна має зрозуміти що одним патріотизмом людей не втримати. і треба боротися з іншими країнами за людський ресурс. Ніхто з висококласних спеціалістів не захоче повертатися в країну де корупція і не працюють закони.
-
Навіть більше! Коли в медійному полі Україні починаєш розмовляти про необхідність зовнішньої іміграції, люди крутять пальцем у скроні. Ну от і будемо мати Херсон з 100 тисячами населення в результаті, буде демографічна криза що капець. Хуйло цієї мети вже досягне - знекровить Україну від людей добряче!
-
Зайчата, я б не сподівалася на якісь послаблення в імміграційних програмах. Хто зацікавлений залишитися - постарайтеся виконати ті умови, що виставлені на данний момент. Знаю, важко, хочеться поскиглити і "мучають" мовою ( гиги, я IELTS здавала 5 разів ).
-
Ви щось знаєте про людей з Еритреї, які намагаються втекти в Європу через Україну і яких затримують на кордоні? Якщо їх повернути назад в еритрею, то там їх просто стратять🤯 Я особисто спілкувалась з великою кількістю біженців з Африки, і це в голову не вкладається, як таке можливе в 21 столітті😞