Український Монреаль
-
Я паю тут досвід на будові 2 міс, і на ремонтах місЦь, але я працював з укр
-
Factory не треба мова
-
Дивиться це не мова проблем , просто без канадський досвід вони не візьму на робота тоді треба написати що ти навіть працював як волонтер в Монреаль (наприклад працював як волонтер в аеропорт допомогти украіньців )
-
В мене лише українська і польська, англійська низька, про фр мовчу. Тому думаю там без мови мене ніхто не візьме
-
ca.indeed.com/m/
-
Любі друзі, допоможіть будь ласка, сьогодні я лишився без роботи. Шукаю роботу, можливо хлопці, в когось є якась робота на внутрішні роботи, або будь шо, все робити буду, хлопець не дурний, буду сильно вдячний за любу інформацію. І дорогі дівчатка, може ви можете попитати в своїх чоловіків, або маєте можливість допомогти 😌
-
Якою мовою буде семінар?
-
Ага дякую. Цікаво…. Думав що вони усі з мовою там.
-
Можливо. Треба запитати. Але знайомий в Голландії без мови працює, я теж колись без мови в макдо в Польщі працовал.
-
Тут всі адміни моніторять і відповідають по можливості. Тому і нас так багато
-
В макдональдсі можливо знати треба мову?
-
Всім привіт, підкажіть, чи може хтось порекомендувати юриста в Монреалі, щоб оформити довіреність з апостилем?
-
Впевненний щось вам знайдуть. А в макдонвльдсі не шукали праці? Не впевнений що то правда, але хтось казав що там 15 нетто зарплатня для нових.
-
Ви зреагували миттєво👍👍👍 РЕСПЕКТ
-
Дякую👍👍👍
-
Прибрала Але якщо бачите таке і ніхто не реагує - тегайте будь-якого адміна
-
А хто сказав, що я шукаю за 30 баксів? В мене були мінімальні вимоги: денна зміна, виробництво чи склади, не тягати 40 кг, і від 17 доларів, не переїжджати з Монреалю.
-
Але що значить «нормально»? Якщо о гроші мова то хіба немає нічого хорошого зараз у ніх. До 20 баксів година в Монтреалю то хиба за мало.
-
Шановні адміни! Приберіть це лайно з сигаретами, стіками і ліками, бо воно всюди шукає собі пригод і наживається на тих, хто може ще поведеться на їх дешеву рекламу Всі українці в Канаді вже знають цю аферистичну сітку Встидоба‼️🤬🤬
-
Марі канадка і наша Олександра там.
29 Jan 2023, 07:13
74369/236480
about 4 hours ago