Український Монреаль
-
Шановні адміни! Приберіть це лайно з сигаретами, стіками і ліками, бо воно всюди шукає собі пригод і наживається на тих, хто може ще поведеться на їх дешеву рекламу Всі українці в Канаді вже знають цю аферистичну сітку Встидоба‼️🤬🤬
-
Марі канадка і наша Олександра там.
-
Якщо це не секрет.)
-
Ну вот так і чула, що вони тільки можуть нормально влаштувати за межами Монреалю. До кого Ви зверталися?
-
Безкоштовно?
-
Дякую за відповідь). Вони просто ім‘я та фамилію того хто прийде запитували? Чи навіть цього не питали?
-
Якщо маєте якісь питання то можете написати мені приватний месседж
-
Жартую. Можна працювати, якщо вам підходять варункі пропонованої праці. Якщо будуть пропонувати житло, то треба може пошукати більш доступнішнього. Але в цілому вони ок. я помилився - то я мешкаю в гранбі , а працюю в Сент Сезарі
-
Що саме перевірять - підкажіть будь ласка. (Ви не в агропюрі часом?)
-
Довірять але перевірять. )) Я і жінка працюємо од рандстадта в Гранбі.
-
Знаю агентство, Чоловягаік від них працює ще з вересня, все норм. І з ним ще 3 українців, від цього самого агенства.
-
Можна. Я робила на маму в cibc
-
Вони всюди так пишуть, а насправді хочуть аби по англійськи з ними спілкувався. Тому стараюсь найти роботу серед Українців
-
українська
-
Ні, не шукала, бо гидую. Роботу знайти не проблема, якщо знаєш, навіть, англійську, і на кращі умови. Проблема саме в Рандстаді і їх підході. Можна просто відмовити, а не кормити обіцянками три тижні.) Вам нереально повезло, бо хороших відгуків про низ майже немає. І на 15-17 доларів, що вони пропонують, з дуже важкою роботою, можна і на indeed знайти в рази краще, і легше.
-
Ну то шукайте, а не розказуйте тут які вони погані. Вони допомогли вже багатьом українцям.
-
Дякую, ми вже знайшли і не один варіант, просто були цікаво до чого це прийде.) Багатьом? Ні. Подивіться статистику з indeed. Вони мають дуже погану статистику. 17% відгуків зі 100% лише проглянуто. В українських групах бачила лише скарги. Це не тому що вони мені не допомогли, а тому що люди мають шукати самі, а не сподіватися, що ця компанія їм допоможе. Я можу спокійно оприлюднити переписку, там і про дітей (яких в мене немає), і про важкі дні, і про «багато роботи», а конкретики нуль.
-
Можливо, її завалили повідомленнями, хз і моє вона не побачила. Просто неприємно.(
-
Миттево надурила
-
Їх директор, що обіцяла миттєву відповідь в жовтні, досі не проглянула повідомлення, до речі.
29 Jan 2023, 07:13
74387/237651
3 minutes ago