Український Монреаль
-
Ну до речі це так, переважна більшість хто приїхав по куает взагалі про війну тількі з телевізора знають, особливо серед чоловіків, тому взагалі не розумію чому ще хтось не задоволений програмою куает)
-
я вас благаю. Подивіться як в Бельгії вони (біженці) живуть погано)
-
Бо Канада свої проблеми тишком-нишком вирішує. Відкрили шлюзи для європейців-українців, хоча в світі багато інших воєн і ті люди сидять собі тихенько в таборах як біженці в набагато гірших умовах. Але мовчки подякуємо Канаді і будемо робити свою справу, бо ніхто за вас її не зробить.
-
Я тільки одне пояснення знаходжу-Канаді потрібні українці, тому вони не стали фільтрувати
-
Це ви мені ?
-
Теж «цікаво» виходить
-
Ну чекайте, а Канада дала візу лише тим українцям, які були в Україні на момент початку війни? Ні, люди десятиліттями жили в інших країнах і візи теж отримали, і не всі розуміють, як так можна було зробити
-
Дарма лінк не зберегла
-
Я випадково наткнулась Спробую пошукати
-
можна посилання
-
в сусідній групі писали чого так
-
Та вони вже на офіційному сайті уряду про це написали Далі буде
-
та зараз вже пішли обратно хвилі українців хто не зміг розпочати тут життя
-
У нас на роботі афганець Втік від талібану Вже картку ПР чекає А у нас нічо страшного в країні То таке, декорації для Голівуду
-
Я чомусь думаю, що українцям таки зроблять легшу систему отримання пр, хоча сама цю ідею не підтримую
-
Пізда
-
тому приймають 40к афганців і одразу пр їм)
-
Краще б колонія себе від монаршого абюзу захищала
-
От від того в Канаді така жорстка імміграційна політика і кістьми потрібно лягти, щоб отримати PR. Система себе захищає від такого дикого абюзу
-
Вже в Епікюрі знайшла
29 Jan 2023, 07:13
7461/239920
33 minutes ago