Український Монреаль
-
Вітаю! Якщо вам потрібна робота на неповний робочий день, навіть якщо ви працюєте на своїй поточній роботі, ви можете подати заявку тут до мене в чатах Telegram, щоб дізнатися про цю роботу та заробити 700 доларів. Щотижня
-
Як записатись на курси французької, зі стипендією, і ходити по вечорам після роботи? Люди з досвідом, розкажіть будь ласка 😅
-
Напишить, хто як записувався на водіння на на практичний тест, останніми тижнями?
-
На www.quebec.ca/en/education/learn-french/part-time-courses/immigrants/part-time/registration цьому сайти обирайте по місце знаходженню курси які вам територіально підходять и дивитесь в кожній школі онлайн підходить вам час чи ні, бо не у всіх школах є вечірні заняття Коли обрали то дивитесь можливо зареєструватись онлайн, якщо ні то дзвонити якщо володіти язиком, якщо ні то приходити до них та через перекладач або на аркуші пишить що хочете у них вчитися и пищите час який вам підходить, і вас реєструють Краще через перекладач, щоб зрозуміти що вам будуть казати
-
В Монреал1 араб1в в1дсот1к1в 30 буде не меньше
-
Потрібно записатись до курсів Французької по вечорам зі стипендією та ходити після роботи
-
О такої! Зараз в Чорногорії, пройшли Албанський шлях біо та вклеювання. На черзі, переліт та адаптація в Канаді. Можливо - зустрінемось)
-
Друзі, хто має банківську картку BMO? Як отримувати звіти по картці не на адресну пошту, а на електронну пошту? Бо задовбали кількістю паперу.
-
Першу половинку цієї сторінки заповнюєте якщо Ваш паспорт забиратиме інша особа. Моя донька заповнювала цю сторінку на мене щоб я забрала її паспорт. Але в посольстві цю консент форм загубили, тож майте фото, і довелось писати довіреність, висилати її фото, роздруковувати там неполік. Також раджу користуватись гугл-перекладачем:
-
Вчора приїхали, дали на тиждень.
-
Заюирати вони будуть самі
-
Та то не мій паспорт, люди хочуть вислати поштою, бо так сказали буде швидше ніж нести вживу