Український Монреаль
-
їх дуже багато. Ви маєте самостійно подивитись всі і обрати для себе
-
На місці. Коли отримаєте ворк перміт і візьмете багаж, ідете на вихід. У залі для тих, хто зустрічає, повертаєте ліворуч. Там є вказівка до стійки. Підходите і питаєте. Організація супер - уся інформація, супровід, допомога. Так було вчора. Як буде на момент Вашого прильоту - не знаю. Працюють від 13.00.
-
Сьогодні особливий день. В цей день, покращилась наша плане тому що з’явились чудові особи поміж нас. Ми дякуємо що ви є. З днем народження Anna @venusinthesky_1401
-
А чому на вашу думку Сент Джонс? Я вагаюся між цими містами, боюся що там буде дорого жити і далеко в Європу якщо нам не піде)) Летимо сімейством. Мама, мій чоловік,я і двоє дітей😂
-
В нас таке було нещодавно.🥹 Просто подзвонили в службу евакуації та спитали куди забрали авто які знаходилися на такій то вулиці під час очистки снігу Вони спитали номерний знак, марку і колір і чи ми готові оплатити штраф за неправильну парковку і евакуацію , Звичайно ми погодилися Одразу по телефону взяли нашу оплату з кредитки і дали адресу, де вони залишили авто Штраф нам обійшовся в 165$🤬 Авто було в сусідньому від нас районі Монреалю на парковці торгового центру Бізнес🤬🤬🤬 Шкода, звичайно…, але… потрібно звикати жити по цим правилам Удачі в пошуку авто🙏 Самі можете спробувати її знайти, але штраф і так вже написаний, тому потратите зайвий час, сплатити все одно буде потрібно
-
Не витрачайте марно час‼️ Наберіть службу евакуації 100% в вашому районі біля місця, де ви залишили авто є вивіски з забороною паркування і номером телефону евакуатора Дзвоніть туди Повірте, ви все одно заплатите штраф, бо він вже в системі А ще потратите час і сили в пошуку Ми живемо на Outremont, а авто було на парковці Plaza Côté de Neige В житті би там не шукала🤪🤪🤪
-
Якщо хтось має інформацію про наявні(вільні) 4 1/2 чи 5 1/2 в пристойному стані - поділіться будь ласка