Український Монреаль
-
Ні. Центр Паулін Жулин не захотів з нами спілкуватися. А на листи нормально адекватно пояснити чого вони закрили профайл не змогли.
-
А можна на курси французької попасти, оминаючи центр Паулін Жулин?
-
можно але не факт що в інших школах краще)
-
Також цікавить чи довго чекати запрошення на курси вже місяць чекаю!Повинні звонить ,чи лист повинен прийти?Хто в курсі цього???
-
Привіт, хто має акаунт в RBC? Які плюси мінуси?
-
Кому цікаво, тут два дні в тиждень кормлять безкоштовно
-
Зрозуміло! Благодарю
-
Я відправила документи в кінці вересня, перший день курсів був 7 грудня
-
Можливо, хтось просто моніторив найвигідніші умови.
-
Авто пів години тому забрав, допоміг @Karim_Baltazar , штраф 182 $
-
Стояв ліміт по картці, зайвого нічого на купили. + я не к ноунейму заернувся, всі тут тебе знають
-
Вітаю!!! Штраф-це мінус, досвід-плюс Вибачайте, що не допомогла оплатити, побоялася, якщо чесно, брати чужі дані-це дуже відповідально😔 Респект Каріму за допомогу А де ж було авто? Цікаво…🤪
-
Але додам, що в мене є досвід роботи з конфіденційною інфою, маю якусь етіку щодо цього. Був дуже здивований коли ви дали свою картку з усіма деталями.
-
Стояло в іншій стороні, де я не ходив, 400 метрів від дому. Штраф був на склі)
-
Я два місяці чекала, потім прийшов лист із запрошенням
-
Благодарю!Надіюсь на весну може потраплю ,приїхала в кінці грудня,але заявку подала напочатку січня,тому що були вихідні дні
-
Як пощастить. Ми приїхали в листопаді, на зимову сесію вже не потрапили, обіцяли спочатку на грудень, потім січень... І врешті на весняну сесію. Але запрошення про дату старту ще не було
-
👍♥️
-
Можливо, бо як мені пояснювали, здебільшого старт навчання нових груп почнеться у квітні і вже потім ніби восени. Наскільки розумію, влітку є перерва, але теж, здається, від школи залежить - деякі продовжують навчання, деякі ні 🤷
-
Благодарю!Надіюсь прийде!!!
29 Jan 2023, 07:13
74840/238195
14 minutes ago