Український Монреаль
-
Вам прийшло 28.12 - 800 (бо свята та воно зїхало) У січні - 31 день. 800/31 = 25,8$/доба Ви у січні працювали 2 тижні = 14*25,8$ = 361.29$ - це та сума яку вам необхідно повернути (повертаємо ПІСЛЯ подачі декларації у наступному році. Бо у цьогорічну декларацію ви не попали - вона охоплює 2022 рік) Зараз ви отримали Лютневу допомогу та якщо ви продовжуєте працювати увесь лютий - ви усю цю суму повертаєте
-
Я плачу 47$ в місяць
-
Якраз з цією умовою в мене 47$
-
Доброго вечора громада! Можливо хто має машину та вільний час ? Напишіть в приватні повідомлення, потребую допомоги .
-
Добрий вечір) Хто реєструвався на вебінар щодо декларації (сьогодні о 18.00) Скиньте, будь ласка, посилання 🙏
-
us02web.zoom.us/w/88292347039?tk=kVeU89xLYRF70EQD3PCcV7TyucChPhVyiKcnsYtPjs8.DQMAAAAUjqJMnxZsN2hIdThPcFRzcWVFbEc1dlB1b3hRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
Чи English Montreal School Board дає дозвіл для навчання в англійській школі в Лонгей ? Чи то тількі в Монреалі діє ? Дякую
-
Почали
-
Почали
-
мене теж
-
Почали? Бо мене не пускає
-
Запису не буде
-
Усі у курсі що якщо ви оплачуєте Опус (я на місяць відразу оплачую) з кредитки (Роял банк у моєму випадку), то буде кешбек, значний, а якщо з дебетової, то ніякого. Так, хозяйнуватим на замітку.
-
us02web.zoom.us/w/88292347039?tk=kVeU89xLYRF70EQD3PCcV7TyucChPhVyiKcnsYtPjs8.DQMAAAAUjqJMnxZsN2hIdThPcFRzcWVFbEc1dlB1b3hRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
Супер
-
Дякую
-
Ооо
-
В мене так нетфлікс працює сімейний Але він прив’язан не до мого аккаунту
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, в який спосіб вигідніше користуватись публічним транспортом? І друге питання, чи можна арендувати авто без кредитки?
-
На прикладі ютуб преміум як ми робили Я була Батьком групи. Коли поїхала - мені Ютуб написав мов ха-ха-ха, покупай за канадськими тарифами. Ми оформили главою сім’ї іншу людину, яка в Україні та через ВПН приєднались. Готово
29 Jan 2023, 07:13
74902/239812
about an hour ago