Український Монреаль
-
ЗАХВАТІТЬ ЖИВЧИК З УКРАЇНИ
-
Рекомендую місцеву ESKA. Десь на півночі з якоїсь там підземної річки часів мезозою :)
-
Наші знайомі п’ють з крану, ми не можем. Купили кулер і бутлі з водою по 19л так і споживаєм
-
Зараз такий текст)
-
'Слухай '+ name +' Муй няньо пувів, ош ми од мавп пушли. То сі бул давно. Тепер еволюція дійшла до того що ми гарно та ввічливо спілкуємось - тільки Українською.'
-
В квебеку 90% перездача повна. Хіба в тебе є великий стаж, довідка про безаварійне водіння із України - тоді ще можна бодатися))
-
Тут легалайз! Я можу купити траву але не можу купити цигарки з ягідною капсулою!!!
-
Особливо якщо живеш в семібейсменті:) відкриваєш вікно і загрібаєш в хату сніг 😂
-
Наркоманка!
-
дуже дякую))
-
Kijiji
-
На яких сайтах можна шукати житло в Монреалі?
-
На рахунок картки опус. Мені 31 січня продали картку на січень 🤷♀️ це Канада 😁✌️
-
Ні, це мені так запрограмували . Дякую
-
Мова спілкування - українська 🥰
-
і 50% з роісі
-
Эпикюр магазин недалеко от станции метро намюр,и конфетки Рошен и селедка и Чумак и вообще все знакомые фирмы Украины Польши
-
Дзвонили в службу і там сказали підійти на станцію метро (любу) і показати чек під цей чек вони оформлюють документи і там мені одразу запрограмували картку на лютий. Будьте уважні, хоча тут повністю вина касира. Зберігайте чек!!!!!Будете знати як діяти. Канада в котрий раз витримує мене на міцність. Якась у нас взаємна любов 😂
-
Так вже побачила ,вибачайте
-
Волонтери, є меценати хто готовий допомогти
29 Jan 2023, 07:13
75138/236416
43 minutes ago