Український Монреаль
-
Була готова жити під мостом😂😂
-
Вам реально пощастило, бо у мене ноу коментс, втекла від них наприкінці 7 місяця вагітності. 😂мені було байдуже куди, а би не з свекрухою в одному домі 😂😂😂
-
Ні у мене не на стільки притрушена але теж з приколами, тому ми з чоловіком втекли, ми їх любимо але на відстані
-
Я про таких багато чула , але я досі не можу прийняти що таке реально буває) ще у знайомої треш був, її свекруха будила о 5 ранку та гнала по домашнім справам, поки чоловік спав (був безробітний він на хвилиночку) і для свекрухи то було норм Коротше розлучилися
-
@romapan реклама платна
-
Ось тому IPhone sucks 😅
-
♈️ Овен 3 лютого. ✨ Ну і що, що без пари? Тобі і одному шикарно. ♉️ Телець 3 лютого. ✨ Не бійся помилятися, тільки так набираються досвіду. ♊️ Близнюки 3 лютого. ✨ Ти декому сподобався. Чекай новин. ♋️ Рак 3 лютого. ✨ Дехто з друзів нерівно до тебе дихає. ♌️ Лев 3 лютого. ✨ Знайди собі жертву для поцілунків. ♍️ Діва 3 лютого. ✨ ГОВОРИ СЬОГОДНІ ТІЛЬКИ — ТАК. ♎️ Терези 3 лютого. ✨ ДІВА — ТВІЙ НАЙКРАЩИЙ ВИБІР НА СЬОГОДНІ. ♏️ Скорпіон 3 лютого. ✨ ШИКАРНИЙ ДЕНЬОК НАМІЧАЄТЬСЯ. ♐️ Стрілець 3 лютого. ✨ ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ, ТОБІ СПОДОБАЄТЬСЯ. ♑️ Козеріг 3 лютого. ✨ Частіше хвали себе, тобі цього бракує. ♒️ Водолій 3 лютого. ✨ Навчися чекати, все одразу не буває. ♓️ Риби 3 лютого. ✨ Ви були б класною парою. Але, мабуть, поки що не доля. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦