Український Монреаль
-
ну хз. То треба вже у Польщі і Чехіі розбиратися мабуть
-
а є пояснення що таке інком у Канаді? Бо я читав що інком - це отриманні гроші на регулярній основі. А хтось знає як в Канаді це трактується?
-
Ну Чехія і Польща розглядають це як прихисток) але я згоден з Вами, також вважаю так само)
-
А може їм просто вирвати сторінку в паспорті ?
-
це робоча віза більше. Але не зовсім прихисток
-
Дійсно, 3 роки по ворк перміт це ж звичайна туристична віза, так?)
-
ну тоді якщо людина не вказала - то тут мабуть таки да)
-
Дуууже багато випадків) я якщо Адмін в чаті по CUAET де 11к людей і вже стільки начитався таких випадків повірте
-
Ні. Ніякого прихистку Канада не надає. Але краще припинити сперечання на цю тему.
-
All types of income - Personal income tax - Canada.ca www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/types-income.html
-
Це останній місяць приблизно
-
Якщо звісно знайдуть
-
Мала в Чехії. Зараз я в Канаді. З візою якийсь час проживала в Чехії. Я пишу свій досвід особистий. Не теоретичні роздуми
-
Віза отримана по CUAET розглядається як не просто туристична віза, а як прихисток в іншій країні, тому чехи та поляки зараз масово відмовляють у продовженні захисту в своїх країнах
-
Віза - це дозвіл на в’їзд , яким людина може і не скористуватися
-
на що звернути увагу, покажіть будь ласка
-
Ви маєте прихисток в Чехії чи Польші?)
-
Питала . В мене віза в сша і Канаду . Не впливає і не може впливати
-
Привіт всім👋🏻 Ми прилітаємо до Монреаля у кінці січня, тому є багато питань взагалі з приводу життя там😅 Я впевнена, що всі ці теми обговорювалися тут неодноразово, але так як нема закріплених повідомлень + вся інформація дуже різноманітня в інтернеті, запитаю тут, бо багато хто з вас все це пережив. Можливо, комусь буде легше відповісти в приватні, буду вдячна. 1. Цікавить ситуація з мовами, знаю англ на B2+, франц взагалі не знаю. Бачу, що пишите про екзамени та курси - це стосується тільки французької чи також є курси з англ? Чи можливо знайти роботу тільки знаючи англ? 2. Університети, коледжи - можливо, хтось має досвід вступу, які є вимоги? Цікавить вступ до магістратури 3. Яка ситуація з транспортом, чи є якісь соц квитки? 4. Як відбувається ситуації після приїзду до Канади, чи маємо ми туди їхати та заздалегідь бронювати житло, чи перший час ми можемо жити в готелі (бо наші знайомі і такий, і такий мали досвід, але були різні провінції). Також знаю, що декому дали житло на рік одразу, хтось взагалі довго не може знайти. 5. І чи є якась допомога саме від провінції?
-
Спитайте у відповідних установ Чехії і Польщі, ок?)
29 Jan 2023, 07:13
7546/239883
39 minutes ago