Український Монреаль
-
Ну у нас по традиції мабуть всі кажуть що краще нотаріально завірена, хоча мені здається для канадців це не дуже важливо )
-
Так, про форми я в курсі) Я чого допитуюсь, бо то вже наша бумажка, довіренність нотаріальна, у тому сенсі, що в нас так оформлюється. по суті канадський офіцер перевіряє дозвіл від іншого з батьків, а не штамп нотаріуса…
-
Там є одна форма де батько і свідок заповнюють)
-
Нотаріально доречі там не вказано що має бути )
-
Я думаю можливо просто до українців зараз лояльніші, бо розуміють що часто нотаріально завірений дозвіл від батька не так просто отримати.
-
Зелена чи коричнева?
-
Ось))
-
Не знайшла в закріплених( можливо, тут в чаті вже є інформація де краще пройти медогляд - ціна, без черги... Цей що для WP потрібен. Підкажіть, по якому слову шукати в чаті. Дякую 🌟🌷
-
Дякую. Чи можу я пройти це в Польщі перед вильотом? Звісно, в лікаря що має таке право. Читала, що такий медогляд не всюди можна пройти. Хтось так робив?
-
Таке було, зараз не скажу. Краще зробити це.
-
Здебільшого, це важливо для ДПСУ, яки спираючись на цю довіренність мають право відпестити дитину з мамою та батько не проти. Але в цій довіренності має буди Канада, тому що якщо що, то в ДПСУ буде відмазка що дитина з мамою в тії країні за згодою батька, а якщо дитина буде не в Канаді, а наприалад в Зімбабве, а цій країни в довіренності нема, тоді це порушення. Так от, якщо Канада бачить завірений дозвіл та там вказана Канада, то формсльно вона з себе знімає відповідальність стосовно прибування цієї дитини на своєї теріторії.
-
Коричнева. Зелена в мене тільки під настрій
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx В Гугла найточніша інфа! Переходьте за посиланням на офіційні джерела
-
Не завжди лояльні. Дууууже "як пощастить". З власного досвіду, саме у Європі ретельно перевіряли. І це при тому, що була прописана, як Канада, так і конкретні транзитні країни, через які їхали
-
Але коштує плюс мінус так само здається
-
Можна ) на оф сайті є перелік клінік де можна його пройти
-
Трохи гумору 😂
-
Панове,вітаю. Підкажіть будь ласка, гарну доставку ролів🍱🍣 Район Mont Royal. Завчасно дякую за відповідь.
-
Усім доброго вечора! Хто може підсказати гарного іміграційного консультанта?
-
Нарешті справжній прогноз! 😂
29 Jan 2023, 07:13
75658/237071
29 minutes ago