Український Монреаль
-
Щось типу 10-13 місце між собою
-
Але не суттєво
-
По економічним показникам трохи нижче канади.
-
І зарплата також трохи вища)) Не дуже суттєва різниця якщо прям аж так. Норм. І там китайські дрони літати не будуть…
-
Доброго вечора! Можна адрес криївки?
-
дуже дякую)))
-
Subway
-
в якому?
-
Вона працювала у кафе
-
Добрий день, будь ласка підкажіть в Вінніпег можливо щось замовити на доставку на подарунок , щось солоденьке наприклад?Можливо хтось із українців там живе та можно розрахуватись українською картою? Моя знайома живе в Естонії та хотіла щось замовити тренеру на день народження? 🙏
-
їх тут багато 😅
-
Доброго ранку Якщо є хоч хтось з гострими хронічними - напишіть будь ласка в приватні. Хочу дещо попитати. Дякую 🥰
-
Авжеж багато, я адресу не питала . Бо мені ця інформація ні до чого
-
Ти тут з цією Австралією що мені вже наснилось наче ми в Мельбурн з чоловіком вилітали , бо в Ванкувері війна почалась 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
♈️ Овен 4 лютого. ✨ РАПТОМ ВСЕ ВЗАЄМНО, ТОДІ ЩО? ♉️ Телець 4 лютого. ✨ Сьогодні дозволяється випустити свої пошленькі думки назовні. ♊️ Близнюки 4 лютого. ✨ Краще бути закоханим дурником, ніж нудним інтелігентом. ♋️ Рак 4 лютого. ✨ Ти народжений літати, а не повзати! ♌️ Лев 4 лютого. ✨ Не вбивай у людей віру в себе, та й сам у себе частіше вір. ♍️ Діва 4 лютого. ✨ Будь ласка, не лізь у цю дупу. ♎️ Терези 4 лютого. ✨ Лев, звичайно, істота складна, але раптом... він саме той, хто тобі зараз потрібен? ♏️ Скорпіон 4 лютого. ✨ Ти забув свої таблетки від токсичності. ♐️ Стрілець 4 лютого. ✨ Ти сьогодні найщасливіша дупа. ♑️ Козеріг 4 лютого. ✨ Удача тебе сьогодні поцілує в засос. ♒️ Водолій 4 лютого. ✨ Зірки радять: насрати на все та відпочивати. ♓️ Риби 4 лютого. ✨ Зверни свою увагу на Тельця! Він начебто нічого такий, навіть дуже. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
🇺🇦 Отримати допомогу від міжнародної організацї «ООН» тепер можливо за допомогою чат-боту 💭 • Допомога складає 7200 на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
Буває)
-
Тут хтось живе в Канаді?
-
In this group, we speak Ukrainian only
-
Use translator then
29 Jan 2023, 07:13
75769/239065
about 3 hours ago