Український Монреаль
-
А шо робити зі словом beaucoup 🫣
-
Вердун😄
-
Cadeau 🎁 кадеау «читати все»
-
Шановне панство, від понеділку в консульствах України можна буде оформлювати шлюб/розлучення, можливо комусь актуально, бо питали. Рішення ВР від 24.01 вступає в силу через 10 днів з моменту публікації.
-
Про кот-де-неж краще зовсім мовчати😂😂😂
-
Як що це суржик, то вмене питання: який кiт де ніжиться?
-
Та тсс. Я його так і пишу)) беаукоуп) Бо я інакше не запам’ятовую.😂 І ще аужоурд-хуі.🤣
-
Так я ж дав місце😂😂😂
-
То я питаю Коте де ніжиться? 😂😂😂
-
Côte-des-Neiges
-
Скажіть будь ласка чи відкрита зараз українська церква
-
Везла 2 павер банки на 20 000, ноутбук та планшет у ручній поклажі і слова у Парижі не сказали 😧😳
-
Доброго дня, може хтось знає магазини де продається все для кондитерських виборів, чи де можно щось подібне знайти
-
Так у ручній впринципі можна
-
Користувачі fido, питання до вас. Ми 29 січня купили картки та почали користуватися цим тарифом. Консультант сказав, що місяць користування це - з того числа, коли оплатили, до такого ж числа наступного місяця (тобто, з 29 січня по 29 лютого). Але зараз зайшли у додаток, пише, що маємо сплатити не 120$ за двох людей, а 240$. І якщо я правильно зрозуміла, то маємо сплачувати за кожний місяць окремо, вірно?
-
Доброго дня , порекомендуйте бухгалтера для декларацій?
-
Там ще по 50$ за sim картки на кожного+ ваш тариф- в мене так. Продавці самі не знають як оператор підключить білінг період. Я підключив 19 січня, а першого лютого вже отримав 115$ до сплати, до 16 лютого.🤯
-
А мене в Польщі відправили при перевірці ручної на спеціальну стійку, де людина тримала мій павер, комусь звонила, і диктувала специфікації з нього. Потім мене розпитувала нащо мені він такий треба 🤦♀. За ноутбук не слова і за інше теж
-
Видали якусь від руки писану бумажку, і сказали що якщо в когось будуть питання то показувати її. Я їй пояснила, що я третю добу в дорозі і він мені потрібен, після того взагалі нічого не сказала
-
Я була з настільки злим обличчям що мене не чіпали 😂
29 Jan 2023, 07:13
75858/239815
about 2 hours ago