Український Монреаль
-
тьху Моя неправильно зрозумів Ранок😂
-
Не все так однозначно, реальні ціни на житло подивіться на Kijiji, продукти подивіться тут теж www.expatistan.com/cost-of-living/country/comparison/ukraine/canada Наприклад за телефон ви віддаєте кожного місяця ~50 баксів за одного, за домашній інтернет теж менше 50 не розраховуйте. В залежності від того дебудете жити, з’являться витрати на проїзд. Плюс розраховуйте на такси. В цілому краще їхати з певним запасом коштів щоб вистачило на пару місяців, поки ви зрозумієте що до чого.
-
На житло. Зараз шукаємо 4 1/2 - це дві окремі кімнати для дітей - їх у нас двоє (тут за законом у дітей має бути своя кімната і своє робоче місце), плюс салон поєднаний з кухнею (в якому плануємо спати ми з чоловіком), ванна кімната, кладовка - 1400-1500 доларів на місяць + приблизно 50 за електрику. У квартирі є лише електротехніка в кухні і ванній, але меблі, посуд, постіль треба мати своє. За 5 1/2 (три окремі кімнати) приблизно 2000. Це Монреаль і Лангой (типу пригород). Їжу вигідно закуповувати оптом, якщо є машина, у великих магазинах. Скільки обходитиметься поки не знаю.
-
Через 18 місяців проживання в Канаді можете податися на допомогу на дітей до 18 років 😂 Це Ваші діти, вони принесуть Вам онуків - то гроші знайдете, я впевнена 😊🥰
-
Ми приїхали у вівторок, поки звикаємо, живемо в готелі. Школу дітям буду шукати, коли знайдемо житло. Казали, що в будь-якому віці спочатку буде підготовчий клас. По приїзді звертаєтеся до CSAI - вони в усьому допомагають, будь-які питання.
-
Навряд чи новонародженому потрібне робоче місце 😊
-
Ми щойно приїхали, то я поки в шоці, що для ПР треба 2 роки працювати лише на когось, власний бізнес не підходить. І взагалі розумію, що потрібний міграційний адвокат, який би розбирався в цих програмах.