Український Монреаль
-
Да до речі. Я двічі записувалася, мені ставили апоінтменти через тиждень.
-
Вам треба підписати і відправити в RAMQ ці бланки. Також на чоловіка просять копію дозволу на роботу
-
Не знаю :)
-
На сайті квебеку є перелік усіх програм, дивіться. Якщо не володієте англ чи франц то заходьте через на сайт і увімкніть автоперекладач . Бо вам тут зараз за програми так розкажуть, як у фейсбуці у коментарях написано. 🥴
-
У вас же там на англє всьо продубльовано
-
$50k власного капіталу (чи $25k поза Монреалем) + $100k активів. Плюс підтвердження щодо "прозорості" цих грошей.
-
Добрий день , підскажіть на такі права треба переклад ?
-
Може, хтось підкаже. Збираємося зараз їхати метро. Дитина 5 років - чи платити за проїзд, чи є пільги? Дякую
-
Щойно наткнулися: новонароджений автоматично стає громадянином Канади і має всі пільги громадянина 😊
-
То добре, бо коли я звонила, то тьотя сказала, що треба
-
Ще й трохи франсє є
-
Може, але сподіваюсь, що нічого не змінилось
-
Дитина з канадським паспортом не впливає на отримання ПР батьків. Це просто бонус вашій дитині після 18 років, та і для навчання майбутнього тут
-
Українською або видаляйте
-
В мене такі, нічого не перекладала і все пройшло. Але я робила ще в вересні . Може що і змінилось🧐
-
4 роки
-
Скільки вашим правам вже років?
-
Так Але ні пільг для батьків ні виплат на дитину перші 18 місяців
-
А щодо проїзду в метро: дитина 5 років, я вичитала, що з липня 2021 року безкоштовно. Не знаєте, як нині?
-
Вибачте, у вас є посилання щодо 31 червня ? Я бачу не перший раз що про це пишуть в групах та говорять блогери але на офіційному каналі/сторінці не знайшла і посилання ніхто не дає. Дякую заздалегідь
29 Jan 2023, 07:13
76069/238872
about an hour ago