Український Монреаль
-
Чесно кажучи «справедливо» .. народжуєш дитину Канаді і як хочеш так її і утримуй 🤦♀️🤷♀️ взагалі не логічно .. ми в Польщі одразу всі отримували на дитину .. хоча вона до Польщі ніякого відношення не мала. Я сподіваюсь вони переглянуть це .. хоча б для новонароджених .. особливо тих, хто тікав від війни
-
Мені здається що почнуть народжувати аби пільги і виплати отримувати, звісно не всі, але багато хто. І для інтересів Канади це не дуже хороше рішення) Ітак дитині громадянство дають, що дуже вагомо буде для її дорослого життя.
-
Так її ж утримувати треба на щось, молодим батькам що тільки приіхали.. і це в інтересах Канади щоб тут осідали молоді люди з дітьми .. бо тут пенсіонерів зашкалює кількість .. це саме в інтересах Канади
-
Ну не всі, залишити для матерів одиначок, які виховують дитину до 3 років, бо в садок не здаси і на роботу не візьмеш з собою
-
І якщо Польща давала гроші на українських дітей, то це не значить, що це хороша ідея для держави. Європа загинається економічно не в останню чергу через соціальні виплати
-
Ну так, логічно, повісити на бюджет ще трохи виплат
-
Платити виплати новонародженим українцям-біженцям ? )
-
Я взагалі за те, щоб будь-які виплати на дітей відмінили
-
І вона завжди може обрати варіант взяти українське громадянство за правом крові, якщо раптом Канада їй не сподобається
-
😂😂😂😂😂😂 геніально браво ..
-
Привіт. Шукаю підробіток на вихідні. Район Ласаль .
-
Для інтересів Канади це ПРЕКРАСНЕ рішення:)
-
Дитину треба народжувати для дитини, а не для Канади
-
Інколи краще промовчати 😅
-
Ви поїхали з Канади?
-
І як розуміти фразу «як хочеш, так її і утримуй» А канада змушує насильно вагітніти?
-
Ви знаєте скільки коштує утримувати дитину? Напевне ні.. я також не знаю скільки тут і вже не дізнаюсь .. але це і в Україні нереально дорого .. і Канада заінтересована в цьому дуже
-
Так вона піднялась за рахунок матерів з купою дітей, які сидять на шиї країни, чи за рахунок бездітної молоді і айтішників, які переїхали в Польщу і там лишають свої гроші?
-
youtu.be/x64f7NxQKKk
-
Зараз взагалі з молодими треш повний
29 Jan 2023, 07:13
76093/236485
32 minutes ago