Український Монреаль
-
Українці їм зараз зробили економічний підйом .. почитайте статистику
-
Умови реально створити
-
Так коли народжуєш, а краще плануєш, то треба одразу думати за що утримувати)) Я просто не розумію, Канада дала ітак настільки багато українцям, і все одно буде хто чимось незадоволений.
-
В інтересах Канади вже зараз мати платників податків, а програма для українців розрахована на три роки. Ті діти не встигнуть себе «окупити», оскільки нема гарантії, що вони залишаться
-
Ну типу народжувати дітей це гуд для демографіки. Скажемо, якщо люди перестануть народжувати дітей, хто буде працювати на підприємствах, котрі мають старші люди?
-
В інтересах Канади робоча сила, яка буде економіку піднімати , а не дотаціях сидіти
-
А потім подумайте і зрозумієте з яких податків платять по 3к і соц допомогу
-
Розумієте, ви хочете жити в хорошій соціальній державі, але не розумієте чому так. Ще скажіть податки зависокі.
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ всі канадці отримують допомогу на дітей .. ой все🤦♀️🤦♀️ спілкуватись немає про що
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ наші люди
-
Якщо допомога на дітей необхідна, то ця сім’я державі не необхідна
-
Ну от, допомога на дітей просто необхідна.. особливо новонародженим
-
Так чому в Польщі не сидіти тоді, ну правда?
-
Їх сюди гнали палками? Їм обіцяли виплати на дітей, а по факту не дали?
-
Але коли народжували, то якось орієнтувались не на те що держава дасть, а на те що ми з дружиною можемо дати дитині.
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ господи краще помовчати .. ну правда .. Люди вагітні сюди приїзжали з України
-
Ви здивуєтесь, але знаю) і тут в Україні знаю і знаю скільки в Монреалі, де в мене дружина з донькою вже майже рік.
-
В Канаді (Монреаль )
-
Підскажіть хтось вже готував документи для декларації ?
-
😂😂я давно відрожалась і зовсім не за себе кажу
29 Jan 2023, 07:13
76114/236743
6 minutes ago