Український Монреаль
-
Добрий ранок. скажіть, будь ласка, хто відсилав з україни в канаду ноутбук. акамулятро від нього заборонено для пересилання?
-
Супер, дякую !
-
Дивіться по компаніям. Але взагалі так. Ще момент- в Канаді комп техніка дешевше
-
Чи можливо придбати авто без договору оренди житла?
-
Відсилали через міст, заплатили ще й сухому залишку на нього нормальний такий податок 😭
-
Так
-
Дякую. Може ще підкажете, що потрібно для того щоб нею користуватися. Страхування? Реєстрація? Сім карту, SIN номер, рахунок в банку.
-
Рахунок в банку не обов’язково, сім карту можете укр номер дати. Але раджу адресу дати де живете і коли вже будете мати постійне місце проживання змінити адресу, бо на той адрес що буде у них в базі будуть приходити документи наприклад, щоб сплатити платні дороги і так далі
-
Краще ноутбук везти самiй. Як ручний багаж чи купити вже у Канадi за 200$
-
Якщо цікавить є у продажу BMW 5 series 2014 року. Гарна ціна, невеликий пробіг -137 тис
-
Доброго дня усім!) Мені потрібна допомога з пошуком меблів та посуду , може хтось знає групи в фейсбуці або сайти де можна придбати/отримати щось?
-
Порекомендуйте евакуатор щоб перевести машину Монреаль район кон де неж
-
Доброго дня,підкажіть хто де проходив медогляд
-
Дякую!)
-
Маркет плейс фейсбук топ Kijiji канадський маркет плейс
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто приїхав з Європи в лютому з дитиною без закордонного паспорта? В Україні виїзд без закордонного паспорта вже заборонили, як в Європі?
-
Мені написали в групі фейсбук Українці в Канаді, що медогляд безкоштовно проходять і пройшли... Саме в Канаді. Проте в Монреалі ніхто не написав адресу чи сайт де дійсно це можна зробити чи записатись . Бо я думала пройти в Україні або в Польщі. Тепер не знаю. Все таки там сума не мала потрібна, як для мене зараз
-
Саме в Канаді цього мало) лише в декількох провінціях можна зробити безкоштовно, знаю про британську колумбію, в квебеку нема таких «акцій»)
-
Доброго ранку Підскажіть будь ласка де пройти мед. огляд так щоб дешевше і можливо щось потрібно щоб це було дешево. Дякую
-
Враховуючи, що дають 3к, а платити за дорослого 250-260, то норм, як на мене. Це ж не є несподіванкою. Це правила гри озвучені заздалегідь
29 Jan 2023, 07:13
76388/236390
21 minutes ago