Український Монреаль
-
Дякую!)
-
Маркет плейс фейсбук топ Kijiji канадський маркет плейс
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто приїхав з Європи в лютому з дитиною без закордонного паспорта? В Україні виїзд без закордонного паспорта вже заборонили, як в Європі?
-
Мені написали в групі фейсбук Українці в Канаді, що медогляд безкоштовно проходять і пройшли... Саме в Канаді. Проте в Монреалі ніхто не написав адресу чи сайт де дійсно це можна зробити чи записатись . Бо я думала пройти в Україні або в Польщі. Тепер не знаю. Все таки там сума не мала потрібна, як для мене зараз
-
Саме в Канаді цього мало) лише в декількох провінціях можна зробити безкоштовно, знаю про британську колумбію, в квебеку нема таких «акцій»)
-
Доброго ранку Підскажіть будь ласка де пройти мед. огляд так щоб дешевше і можливо щось потрібно щоб це було дешево. Дякую
-
Враховуючи, що дають 3к, а платити за дорослого 250-260, то норм, як на мене. Це ж не є несподіванкою. Це правила гри озвучені заздалегідь
-
Я не знаю коли дадуть ті кошти, їду одна з дитиною, квитки теж сама, тому шукаю як заощадити на всьому. У всіх різні вихідні дані. Якби їхала родиною, то хтось би відразу міг працювати або бути з дитиною. Чи реально знайти ціну медогляду дешевше за 250?
-
В залежності від віку, тих самих що і для дорослих)
-
Де в Монреальможна записатися : 2 дорослих та дитина?
-
Доброго дня, для дітей яких лікарів потрібно пройти?
-
Ви ще запишіться на нього, ціна +/- однакова. Тут ще в садочках діти люблять хворіти, і то треба якось викручуватись. Тому ціна медогляду - найменше, за що варто перейматися)
-
Порадила? Діти в садочках люблять хворіти - це порада. Ок
-
Слухайте, ви почали нити, що тут дорого. Нащо їхати? Розкажете скільки коштує в Україні)
-
Людина просто порадила , шо за непонятна реакція🤔
-
Дякую, кеп. Я ж мама тільки перший рік і не в курсі що таке діти 😄 В мене школярик. Але ж дитину саму вдома не буду лишати, що логічно. Значить пройду в Україні) щоб розрахуватись кредитною картою) вже залишиться 250 цілими в Канаді.
-
6 місяців
-
І вам теж) хай щастить)
-
Давайте ❤️
-
Цей сексизм) нехай щастить (писати ні - нема змісту 😉)
29 Jan 2023, 07:13
76401/236397
27 minutes ago