Український Монреаль
-
Її отримують якщо не працюєш і не маєш накопичень)
-
Ахха Повилазили))
-
Так і вас ніхто не питав Їхати без грошей чи ні))
-
але вас це не зупиняє)
-
Так і вас ніхто не питав і не просив дурні питання дівчині задавати )
-
а вас ніхто не просив лізти у фінанси іншої людини
-
Її отримують усі . Так що не треба тут ))
-
І якщо що То як мін ,вас ніхто ж не питав
-
Провінційна допомога це коли зовсім нічого нема якщо що
-
Ну так і я вас питаю)
-
Це означає що я приїхав без грошей ?)
-
тим паче якщо людина знайе англiйську то зможе влаштуватися на працю, спробуй з англiйською але без европейских мов влаштуватися у Нiметчинi Францii або де звагодно окрiм польщi :D
-
Отут якщо що
-
А те що вона написала ,що заплатить за медогляд кредиткою в Україні ,це не значить?
-
Так і ваше питання коли задавали «скажіть сайт де податися на провінційну допомогу?» можна відповісти «нащо їдите сюди без грошей?»
-
і хотіли прожити на безкоштовних фудбанках
-
а то не ви по кілька разів питались, де знайти хостів і безкоштовні готелі?
-
🤣🤣🤣
-
Не підкажу) В мене є авто, яке стоїть на продажу і поки не продається. До грудня була непогана робота, а отже і зарплата. Є кредитні картки, є знайома сім'я в Монреалі, що переїхала задовго до війни. Є дві вищі освіти і великий досвід роботи, серед них маркетинг, а отже є шанс знайти віддалену роботу ще до березня на коли в мене квитки. Є досвід переїзду одна з дитиною в чуже місто 6 років тому, син тоді ще був малюк зовсім. Тому думаю не пропаду. Те, що я записую собі бюджет і розраховую витрати, щоб їх оптимізувати наперед робить мене ким по вашому?🤔
-
Я знайшла!!💃🏻 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html
29 Jan 2023, 07:13
76509/237862
5 minutes ago