Український Монреаль
-
Не підкажу) В мене є авто, яке стоїть на продажу і поки не продається. До грудня була непогана робота, а отже і зарплата. Є кредитні картки, є знайома сім'я в Монреалі, що переїхала задовго до війни. Є дві вищі освіти і великий досвід роботи, серед них маркетинг, а отже є шанс знайти віддалену роботу ще до березня на коли в мене квитки. Є досвід переїзду одна з дитиною в чуже місто 6 років тому, син тоді ще був малюк зовсім. Тому думаю не пропаду. Те, що я записую собі бюджет і розраховую витрати, щоб їх оптимізувати наперед робить мене ким по вашому?🤔
-
Як багато жінок , що приїхали, вчаться, працюють і виховують дітей.
-
хочу
-
В якому місці?
-
Привіт. Я планую зробити тематичну коктейльну вечірку для дівчат🍸💅🏻 Суть в тому, що кожна готує свій улюблений коктейль від себе (можна і без алкоголю) або приносить закуски. Ми спілкуємось, знайомимось та розважаємось. Можливо я ще зроблю фотозону. Можемо пограти в настільні ігри, або вибрати якусь тематику. Напишіть, якщо захочете приєднатись)
-
Робота хлопчача на заводі в Lasalle. 18 долярів на годину . Мова не потрібна. Якщо цікаво дзвоніть 825 823 7819. Або пишіть у приват.
-
Як оплатити місцеві податки тут, якщо ти український ФОП? Може, хтось порадить бугалтера, який допоможе з цим питанням? (З оплатою за послуги, звісно)
-
й криптомати тут є наскільки я знаю
-
usdt -> wyse ->canada account