Український Монреаль
-
це вважається тут негуманним поводженням з тваринами
-
в чужій монастир як то кажуть
-
я по мені це маячня та дурниця повна! Ідіотизм!! Тобто кастрація тварин тут це нормально!! Це гуманно! І тварини відчувають себе морально дуже гарно після цього!! А ось зробити єстетичну, легку косметичну. операцію що б собака краще виглядав це негуманно.. пістець...
-
Ви самі відповіли на своє питання. Косметична операція - це косметична операція, «краще виглядав» - це для кого? Для вас чи для інших собак?) Кастрація/стерилізація має сенс, косметичні операції - ні
-
Тому логічно, що це можна вважати негуманним відношенням до тварини
-
Нічого ти не розумієш 😂
-
точно... подзвоню завтра матусі нехай нашого вельш терьера більше не трімінгує...буде ходити волохатий...😂 то й шо?)))
-
особисто менi було б не прийемно якщо моя собака виходила б на вулицю, а iнщi собаки глузували б над нею через довгi вуша, знущалися б та не дай боже травили мого песика....
-
я свойему псу бажаю щастя, соцiального в першу чергу, а про яке соцiальне щастя можна казати якщо з нього травитимуть приколи
-
уяви собі тільки, це травма на все життя. це не хіханьки хаханьки
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка , у кого зв’язок Bell ,треба ваша допомога ? Ми з дружиною купили сім-картки ,заплатили за них по 30$ , але я скачав мобільний додаток и воно показує ,що знявся ще кредитний ліміт , що це значить ? Як правильно користуватись ? Чи може в когось було таке
-
Відрізати вухо??)) Там нічого страшного не робиться! Та всі ці розмови пусті.. самі прекрамно знаєте як повиннн виглядати доберман...все остальне маячня що ви верзете.. Є породні тварини...а є беспородні... Доберман селекційно виведена і зарєєстрована порода...зі своїм екстер'ером..формой..генами і т.і.. І давайте крапка..
-
почитай в Вікіпедії...Віко)) Ще не спиш?))
-
Кому повинен?😂