Український Монреаль
-
Друзі, хто знає, як розірвати контракт із мобільним оператором Videotron?
-
Адміни, чому видалили фото яке я скидала у відповідь людині? (якась об’ява з телефоном, по темі того що людина запитує) Це теж сприймається за рекламу?
-
Схоже на скам 😜
-
Тільки якщо такий роботодавець буде проводити відео співбесіду чи офлайн, і покаже пруфи що компанія/спеціаліст реальні на ринку то може бути не скам. І + якщо до виплати вас не попросять купити подарункові купони клієнтам
-
♈️ Овен 9 лютого. ✨ БЕРИ РАКА І БУХАТИ! ♉️ Телець 9 лютого. ✨ Ох, скигліїв навколо тебе буде повно. ♊️ Близнюки 9 лютого. ✨ Сьогодні буде набагато краще, ніж учора. ♋️ Рак 9 лютого. ✨ Ця людина просто створена для тебе. ♌️ Лев 9 лютого. ✨ Досить тримати образи всього світу у собі. ♍️ Діва 9 лютого. ✨ ТЕБЕ СЬОГОДНІ ДЕХТО ПОРАДУЄ. ♎️ Терези 9 лютого. ✨ Або одружуватися, або розходитися. ♏️ Скорпіон 9 лютого. ✨ Не забувай закусувати, бо інакше буде погано. ♐️ Стрілець 9 лютого. ✨ Гей, не можна так робити, перестань. ♑️ Козеріг 9 лютого. ✨ Тобі терміново треба знайти товаришів по чарці. ♒️ Водолій 9 лютого. ✨ Хороший день для хорошої людини. ♓️ Риби 9 лютого. ✨ Ти забув про найголовніше... 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вітаю з 3000 учасників , Богдане🥳! Дякую вам за допомогу,яку надає ваша група. Дякую за роботу вашу і ваших адмінів!
-
Я оформлювала паспорт в січні дитині. Зараз не потрібен дозвіл від батька
-
Я купувала ноутбук Показала студентський. Але знижка була 7% від загальної ціни
-
Їм же потрібне якесь підтвердження
-
Так
-
Так
-
Ні. Саме студентський