Український Монреаль
-
А чому мене видалили з групи?
-
Спам? Так. Може вам непомітно, але весь час треба вичищати щось. І це робить команда модераторів.
-
І таке часто буває?
-
Добре у мене тоді питання .. Я планую прилетіти в Монреаль , ще точно не знаю коли…щоб отримати фінансову допомогу мені варто приїхати до 31.03 чи можна також і після цієї дати? Багато інформації перечитав але ніже офіційної не бачив…
-
А як з роботою, тобто, якщо я працюю, я зможу ці курси відвідувати?
-
Ніхто не дасть конкретної відповіді. Все залежить - від школи, від викладачів, від власного бажання і наполегливості. І я навіть не пишу про здібності. Бо як показує практика - це важливо але зусилля і власна робота - важливіші. Вивчити можна. Може не прям до міжнародного іспиту, але для життя - так.
-
Супер, я на 3 курсі вже, 4 останній, звісно є толк, хоча я не сприйнятлива до мов, але дійсно дуже стараюсь 😀 все по різному з графіками і кількістю. Залежить від школи
-
Ви же пишете зараз. Значить не видалили.
-
Це так працює всюди) якшо шось робити , то результат буде завжди )
-
Якщо вчиш - вивчиш. Якшо сидиш просто , то нє
-
А як вам курси? Чи реально там щось вивчити? Яка кількість у групах та у котрій годині? Дякую.
-
А як швидко отримуються кошти в Монреалі ?чи це взагалі не залежить від від міста?
-
Наразі так, до 31 березня. Іншої інфи поки немає.
-
Звісно, це зрозуміло. Моє питання скоріше, якщо би вам довелося за них платити, чи ви би відвідували? )))
-
Та ще ні.. просто щоб потім все під рукаю мати де шукати і що заповнювати
-
Ви вже в Канаді?
-
А можете скинути цю онлайн форму?
-
Так
-
Після відкриття рахунку в банку та заповнення онлайн форми на допомогу впродовж 5-10 робочих днів,якщо глюків системи не буде
-
Доброго дня! Друзі підкажіть будьласка як ви шукаєте імеграційну програму у Квебеці самостійно через сайт чи звертаєтесь до імеграційного консультанта? Хочу подивитись щоб розуміти чи не витрачаємо ми час можливо треба змінювати провінцію, прилетіли сюди тому що рідні вже були тут.
29 Jan 2023, 07:13
77141/236627
about 2 hours ago