Український Монреаль
-
загалом візи та перміти не можуть видати довше ніж на строк дії паспорту, але може по куает дозволено Для подовження треба переподавати доки, програма куает працює до 31 березня, що буде потім ніхто не знає поки
-
Народ а хто продовжував дитячі паспорти, на скільки вони продовжують? ага знайшла сама: Максимальний строк продовження дії паспорта - 5 років, а для дітей до 16 років - не більше строку дії паспорта (зазвичай 4 роки).
-
У Хмельницькому здали на макулатуру російську літературу і купили патрони для снайперів
-
так в принципi всi перевiренi
-
indeed та glassdoor в iдеалi
-
Просто віддайте комусь с записом на своє ім‘я, бо якщо скасовувати, потім іншій людині спіймати неможливо. Я намагалася багато разів
-
Доброго вечора, поділіться будь ласка досвідом компанією Air Transat🙏 І Можливо хтось летів Париж-Монреаль, та залишався в Парижі на ніч, буду також вдячна якщо поділитесь контактами готеля
-
Добрий день, скажіть будь-ласка. Чи можна працювати 30 год /неділю(що потрібно для зарахування стажу роботи ,для подачі на PR) + ходити на повні курсы французької (full time) и отримувати при цьому стипендію від курсів?. Чи будуть мені і далі платити з курсів французької,якщо я буду працювати 30год/неділю(бо так потрібно для подачі на ВНЖ здається)