Український Монреаль
-
Працювати і отримувати виплати можна По пмж не знаю , дивіться по програмі, якій хочете подавитись
-
Добрий день, скажіть будь-ласка. Чи можна працювати 30 год /неділю(що потрібно для зарахування стажу роботи ,для подачі на PR) + ходити на повні курсы французької (full time) и отримувати при цьому стипендію від курсів?. Чи будуть мені і далі платити з курсів французької,якщо я буду працювати 30год/неділю(бо так потрібно для подачі на ВНЖ здається)
-
Я летіла, все нормально пройшло, як зазвичай: двічі годують, нормальні сидіння, кіно можна дивитись чи музику слухати, там вбудовані планшети. Готель на booking можете глянути
-
Ви впевнені що Ви витримаєте? 30 годин на тиждень - це 6 годин в день, плюс фул тайм курси ще стільки ж)
-
Після закінчення візи ,чи можливо її продовжити не виїжджаючи з Канади ?
-
щоб і там і там фул тайм - хз
-
Але це скоріше можливо з парттайм курсами або парт тайм роботою
-
Якщо ви будете працювати і ходити на курси можна отримувати стипендію
-
Підтверджую. Після скасування слот не завжди одразу стає доступним 🤷
-
Подивіться в своєму акаунті на IRCC. Там десь точно був розділ такий, де можна податись заново
-
Без поняття , питайте в візових центрах або на сайті на гарячій лінії
-
Будуть. Можна. Але це дуже важко. В школі ви десь до 16. Бо 6 годин навчання плюс перерви - 7,5 годин десь. Потім до роботи добратися…. Це до першої ночі працювати…((
-
Дякую дівчатка за відповідь ,пошукаю на сайтах.
-
На фултайм так само. Є школи де 4 рівні по 11 тижнів кожен. Є школи де 7-8 рівнів по 8 тижнів. Загалом повинно бути до В2.
-
Підкажіть будь ласка як зняти обмеження з ворк перміту Дякую
-
Пройти медогляд
-
Вбила в перекладач пояснення , яке було написане на рос😅
-
Запросити новий Work Permit без обмежень (старий залишається валідним до отримання нового) Зареєструватися тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - Створити обліковий запис GCKey user ID and password (GC = Government of Canada) - Увійти під своїм обліковим записом - Start an application -> Apply to come to Canada - Visitor visa, study and/or work permit - Заповнюємо форми - Прикріплюємо необхідні документи: - Ваше фото (як на візу/паспорт) - Фотокопія всіх заповнених сторінок паспорта - Документ, отриманий в результаті Medical Exam - форма imm5710e (!!! нормально працює тільки в Adobe Acrobat !!! Заповнити та натиснути Save) www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5710e.pdf - Документ, що містить фразу "I am exempt from paying fees under the Ukraine Special Measures" - за бажанням, кавер приблизно такого змісту: "Я пройде похідний медичний екзамен, який включає в себе blood tests і ляльки X-ray і я повинен як умови на мою роботу, щоб бути виконаний." * Можуть бути потрібні інші документи, залежно від відповідей, які ви дали при заповненні форм
-
І трохи,на перший час
-
Ну так Звичайні )
29 Jan 2023, 07:13
77214/237071
25 minutes ago