Український Монреаль
-
Готово)
-
'Документ, отриманий в результаті Medical Exam - форма imm5710e" Після проходження медогляду мені нічого не давали, де би я його міг знайти? І скільки приблизно часу займе заміна?
-
Точно, давали😅
-
Після проходження в клініці видають документ-підтвердження, що пройшли. Звертайтесь в клініку
-
Всім привіт ! Хто подавав заявку на зняття обмежень WP підкажіть . Після подачі заявки мені прийшов даний лист . Це значить що після 7 червня я не зможу працювати і мій WP анулюється ? Чи як ? Я обирала в анкеті п.3 Restore my status as a worker . Може я допустила помилку при заповненні анкети чи все ок ? Бо заплуталась 😫
-
Доброго дня шукаю основу ліжка щоб купити не за всі гроші .. більших розмірів може хтось щось знає ?
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, в Монреаль для українців можна задавати тест на права з перекладачем?
-
Щось інакше потрібно нормальну основу для ліжка може хтось купував і адекватні ціни були
-
Зрозумів. Вам інше треба
-
Про залізні бази знаєте? Просто щоб підняти, без самого ліжка. www.amazon.ca/Amazon-Basics-Support-Strong-Mattress/dp/B07D4BD47F/
-
Так,але більшість перекладачів російськомовні
-
Всім привіт. Питання для місцевих. Моя донька дуже полюбляє малювати, порадьте якісь гурток. Район Розмонд.
-
Мені казали в CSAI, що повний курс французької передбачає лише 20 робочих годин. Якщо працювати більше, тоді зменшується час на курси і відповідно менша стипендія.
-
Всім привіт, хто планує поїздку до України? Треба передати щось
-
Не можу в мене 1%
-
Ти можеш на сайті подивитися хто)
-
Хто без свiтла?)
-
@om_artem Ви змогли застосувати свої результати WES як евалюацію у Квебеці? Бо я поки що бачу що треба їхати до Оттави та чекати живу чергу, бо записатися нереально. Теж маю вже готові результати WES на руках
-
Кайф
-
У мене є
29 Jan 2023, 07:13
77256/238953
about a minute ago