Український Монреаль
-
Мені казали в CSAI, що повний курс французької передбачає лише 20 робочих годин. Якщо працювати більше, тоді зменшується час на курси і відповідно менша стипендія.
-
Всім привіт, хто планує поїздку до України? Треба передати щось
-
Не можу в мене 1%
-
Ти можеш на сайті подивитися хто)
-
Хто без свiтла?)
-
@om_artem Ви змогли застосувати свої результати WES як евалюацію у Квебеці? Бо я поки що бачу що треба їхати до Оттави та чекати живу чергу, бо записатися нереально. Теж маю вже готові результати WES на руках
-
Кайф
-
У мене є
-
Я не дома
-
Ти ж недалеко вiд мене живеш
-
Поки що я тільки підвантажив його до Лінкедіну.
-
Тобто зараз просто відповідати «нема» ?
-
Його чекати до 50ти робочих днів з дня як вони отримають ваші документи
-
я наче читала що WES не можна використовувати в Квебеці, тут міфі евалює Але краще перепровірити
-
Я тільки чотири с половиною місяці тут, до провінційних програми ще рано.
-
Хочемо зареєструватися на курси франц., але тут питають про індивідуальний ідентифікаційний номер mifi - де його можна знайти?
-
Я мала на увазі чи для провінційних програм Квебеку використовували? Напевно що ні)) дякую
-
Всім привіт, чи є тут хтось, хто планує летіти в Монреаль найближчим часом чи знає когось, хто планує? Відпишіть в лс, будь ласка
-
А в свій аккаунт без номера (починається з літери к далі цифри) не зайдете. Я сам чекаю .... В кол центрі кажуть чекати 50 днів
-
Дивлячись на якому ви етапі. Якщо вперше, то мабуть пропускайте(мені допомагали реєструватись, не все зарам'ятав)
29 Jan 2023, 07:13
77268/238954
11 minutes ago