Український Монреаль
-
Поки що я тільки підвантажив його до Лінкедіну.
-
Тобто зараз просто відповідати «нема» ?
-
Його чекати до 50ти робочих днів з дня як вони отримають ваші документи
-
я наче читала що WES не можна використовувати в Квебеці, тут міфі евалює Але краще перепровірити
-
Я тільки чотири с половиною місяці тут, до провінційних програми ще рано.
-
Хочемо зареєструватися на курси франц., але тут питають про індивідуальний ідентифікаційний номер mifi - де його можна знайти?
-
Я мала на увазі чи для провінційних програм Квебеку використовували? Напевно що ні)) дякую
-
Всім привіт, чи є тут хтось, хто планує летіти в Монреаль найближчим часом чи знає когось, хто планує? Відпишіть в лс, будь ласка
-
А в свій аккаунт без номера (починається з літери к далі цифри) не зайдете. Я сам чекаю .... В кол центрі кажуть чекати 50 днів
-
Дивлячись на якому ви етапі. Якщо вперше, то мабуть пропускайте(мені допомагали реєструватись, не все зарам'ятав)
-
З власного досвіду, Квебек на свою евалюацію вимагає консульської печатки на ваші документи про освіту і робити це потрібно або в Квебек-сіті, або в Оттаві, Монреаль таких послуг в консульстві не дає
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Хтось вже знайшов спеціаліста з подання декларації ?
-
І взагалі, для PEQ уся ця євалюація як я розумію немає ніякого значення.
-
Я думаю що я що це і так, то евалюацію WES простіше підтвердити на квебекській лад, тому що це канадська компанія.
-
Ми подаємось через скілед воркер, як виявилось там теж не треба евалюацію, тому власне я і не в курсі
-
Добрий вечір!Хтось вже подава податкову декларацію!До кого звертались?
-
Валідований офер від компанії. Щодо цензу не в курсі, але мені майже 40, тому думаю ви встигнете :) > коли все вийде Ой не скоро, чує моє серденько!
-
Чудово! Напишіть тоді, коли у вас все вийде. Скіл воркерс – там є якийсь віковий ценз, на скільки я пам'ятаю?
-
Вам вже всі документи прийшли?
29 Jan 2023, 07:13
77278/238872
about an hour ago