Український Монреаль
-
Мені у школі так сказали
-
О боже😒 ПР у Квебеці можна отримати тільки якщо або здати екзамен з францюзської мови, або пройти повний курс та отримати диплом, тоді екзамену не буде
-
Виходить є номінація і можна вже подавати на федеральний єтап? Коли потрібно буде свій рівень французької показати? До речі він повинен бути 7 по цьму стріму ?
-
якщо є номінація то так +600 балів на федеральний рівень(якщо я нічого не плутаю) там треба читати деталі що по френчу і чи треба там екзам впринципі
-
В мене була така ситуація, стільки проблем з цим було, тому можу порадити: • По перше там, де ви подавалися на КУАЄТ online, подати заявку ще раз на ворк перміт (обов’язково до кінця сроку дійності першого) • Срок займе 3-6 місяців Я вже 3 місяць чекаю, дзвонила на гарячу лінію - казали що точно прийде. Ще вони сказали що поки расматрюеться ваша заявка на нього, ви можете працювати офіційно по старому • Потім як я знаю, але можу бути невпевненою: Тільки після того як ви получили ворк перміт, вже можна подаватися на візу (як visitor visa)
-
Питаю чи хтось іде бо я б хотіла піти а поки немає з ким
-
якщо ідти далі то так мабудь але ПР фактично отримаєш без
-
Доплачувати