Український Монреаль
-
Я так реагую лише на питання типу францизасьйона, гречки і ксаі) бо це вже смішно)
-
Ооо так Я б дуже засмутилася, якби мені відповіли в такому тоні на моє запитання,тому тут стараюсь мало чого запитувати, після всього пережитого,можна бува забутись як тебе і звати,тому я в питаннях навіть самих банальних не бачу нічого поганого
-
Доброго дня! Дівчина задала логічне питання, так як далеко не всі ортодонти беруться продовжувати лікування після іншого доктора, а в Канаді на цей випадок можуть бути свої нюанси.
-
І дуже вдячен і жму руку людям ,яких тут теж багато ,які реально допомагають своїми порадами ,ви найкращі 💕
-
Я написав спеціально публічно ,щоб показати головну проблему цієї групи Я не соромлюсь висловлювати свою підтримку людям і навпаки хочу показати ,що вони не одні такі ,а таких тут багато До людей треба мати повагу ,як мінімум
-
Я не зверталась до когось особисто. Але ж хтось точно з цим питанням зіткнувся при оформленні. Все добре, піде в їх центр особисто. Бо ну ніяк не виходить зареєструватись 🤪
-
Так це чат для спілкування наче , а не поміч новоприбулим 🤔 якшо я знаю відповідь - я її пишу. Якшо ні - то ні)
-
Ну так відповідає той хто знає. А як не знають люди - як відповісти? Я теж як оформлювала - було все добре. Як же я можу допомогти якщо я не знаю як може не працювати і що з цим робити? Коли знають відповідь - завжди допомогають.🤷♀️
-
це правда питання було логічне
-
100%.. купа про іх «здибанки».. сварки.. Вчора задала питання, бо знайома приїхала і не може оформити допомогу і в мене не вийшло допомогти. І тиша. Нікому немає справи до того) нічого, розберемся! Все буде добре!)
-
Дякую. Я все розуміла. Дякую за допомогу)
-
Так у Вас питання було без якоїсь конкретики, ні на якому етапі помилка, яка помилка. І взагалі самі пишете «може не той сайт», хоча самі ж пишете що успішно подавали. Як тут можна допомогти якщо такі розмиті питання? Не у всіх є час докладно у Вас розпитувати про Вашу проблему)
-
Владік, здається ми вже говорили на цю тему. Згадай мої слова.
-
Наступна здибанка про податкову.
-
Більшість інформації вже в пошуку чатику.
-
Так Але навіщо підколи?
-
Не знаю як тебе звати. Запам’ятай, ця група створена для різностороннього спілкування українців які тут живуть. Те що багато людей прилетіло за рік і ми допомагаємо, це тільки такий результат. Волонтерство не наша місія. Навіть якщо я особисто організую інформаційні вечори про все. Ще раз: спілкування і допомога це просто бонус. Твій коментар не доречний.
-
Ти подивись на реакцію людей ,на мої повідомлення ,в людей ,які ниже нижче моїх смс писали такі ж реакції. Якщо ти створив чат і нормально реагуєш на сарказм до реальних потреб людей ,то це проблема . І в описі у тебе написано - спілкуємось з повагою до людей ,але щось поваги тут не спостерігається )) І писати ,що мій коментарь - не доречний ,в чаті ,який був створений для спілкування ,це схоже на неповагу ) Виходить якась дилема )
-
Але навіщо вона вам
-
І я з ним погоджуюсь
29 Jan 2023, 07:13
77805/238195
about an hour ago