Український Монреаль
-
Доброго дня, я шукаю фотографа на весілля. Є тут хтось хто цим займається ?
-
Так часто
-
Дакую. Так я бачила та писала її але вона не відповідає 😕
-
1,2,3. Коли шукали аренду, я зламала систему та сама особисто крутила носом, ще й торгувалась (в підсумку житло винайняли на 100 баксів дешевше і включили все до аренди щоб не зв’язуватись з гідро Квебек) 4. Згодна , ми так і шукали 5. По закону за три місяці можна попередити лендлора та він почне шукати САМ інших людей 6. Хєрня повна, дядько давав номер контори , яка захищає права тих, хто орендує 7. Згодна, ріелтори ще ті шлюхи
-
Мається на увазі що Ваша робота в Канаді підтвердить для них ваші зв’язки з іншою країною, З Канадою.. бо моя робота в Україні і наявність візи куает ставила під сумніви це все і давала підозру щодо штатів, чи не хочу я бува там осісти з туристичною візою. 160 usd коту під сраку, сама не подумала 😢 хоча я думала що буде навпаки, типу логічно що, якщо я плачу гроші за візу а не користуюсь uforu безкоштовно та маю робочу візу в Канаду то точно не моя мрія нелегально осісти в штатах .. майте на увазі мій досвід.
-
Для туристичної візи в Америку потрібно мати великий дохід? чи на це не дивляться
-
Дивляться в цілому. Чим він більший і зрозумілий для офіцеру - тим вище шанс.
-
Доброго дня. 5 березня прилітаю до аеропорту Торонто і хочу відразу ж звідти летіти в аеропорт Монреаля. Підкажіть, будь ласка, на якому сайті можна подивитися авіаквиток з Торонто до Монреаля? А головне щоб мене взяли на борт із кішкою. У мене кішка породи сфінкс. Може в когось є досвід. Дякую. Гарного всім дня.
-
Часом не зі Стамбулу ?
-
Дякую
-
Дякую