Український Монреаль
-
В Гугл мапс введіть Dépanneur и вам покаже де поблизу є щось
-
Звичайні магазинчики, де продаються снеки, шоколад, напитки і т.п
-
???
-
Www: mifi.gouv. qc.ca
-
Я наприклад навчаюсь з 8:00-14:00 кожний день понеділок по п’ятницю . Моя знайома в неї інший розлад 8:30-16:30, понеділок- середа, 8:30-12:30( четверг-п’ятниця) в школах свій розклад . Це full time. Є part time ( вечірнє навчання)
-
То на цьо у сайті?
-
Привіт! Мене звати Сільва Альварес із Флориди, США, я менеджер з нерухомості, а також промоутер. На даний момент я наймаю та шукаю асистента на неповний або повний робочий день. Ваше завдання тут полягає в тому, щоб опублікувати кілька доступних об’єктів нерухомості на будь-якій платформі соціальних мереж (Facebook Marketplace) та на будь-яких інших сайтах оренди, щоб залучити потенційних орендарів, ви будете заробляти 600 доларів США щотижня! Ви можете зв’язатися зі мною тут у Telegram або зі старшим ріелтором за номером +1(862) 231-4530.
-
Всім добрий вечір. Чи користується хтось мобільним оператором Fizz і може вислати реферальне посилання? Напишіть будь-ласка пп.
-
Добрий день!Скажіть будь ласка а хтось вже розраховувався канадською карткою у Європі?
-
7AY3G Будь ласка
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка до кого можна звернутись,щоб допомогли знайти житло.Будинок чи 3 кімнатну квартиру як найдешевше.В сім'ї сын на інвалід.візку.Треба,шоб була можливість переміщатися на візку.Пишіть особисто
-
і якщо у мене була провінційна допомога, то по ідеї нічого не буде якщо я просто виїду за кордон, хто знає?)
-
Якщо виїхати з Канади, то віза всеодно не згасає і на далі?
-
Можливо залежить від терміну на скільки їдете, а готуйтесь до того, що провінційна допомога закінчиться
-
Але це тільки моя думка
-
Типу, якщо є гроші на білети кудись, то навіщо країні платити допомогу людині
-
в когось були помилки в ворк перміт який отримали в аеропорту?куди звертатися?
-
Обратно до офіцера
-
🇺🇦🥲
-
В аеропорту буде дорого. Подивіться економ преміум. Там зазвичай один багаж включений, і це менше ніж 100 євро перед вильотом за умови наявності місця.
29 Jan 2023, 07:13
78455/239920
33 minutes ago