Український Монреаль
-
Привіт! Мене звати Сільва Альварес із Флориди, США, я менеджер з нерухомості, а також промоутер. На даний момент я наймаю та шукаю асистента на неповний або повний робочий день. Ваше завдання тут полягає в тому, щоб опублікувати кілька доступних об’єктів нерухомості на будь-якій платформі соціальних мереж (Facebook Marketplace) та на будь-яких інших сайтах оренди, щоб залучити потенційних орендарів, ви будете заробляти 600 доларів США щотижня! Ви можете зв’язатися зі мною тут у Telegram або зі старшим ріелтором за номером +1(862) 231-4530.
-
Всім добрий вечір. Чи користується хтось мобільним оператором Fizz і може вислати реферальне посилання? Напишіть будь-ласка пп.
-
В аеропорту буде дорого. Подивіться економ преміум. Там зазвичай один багаж включений, і це менше ніж 100 євро перед вильотом за умови наявності місця.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка. Знімаю квартиру в багатоквартирному будинку. Вибір страховки - condo чи tenant? Заздалегідь дякую 🙏
-
Добрий день. Кредитною карткою треба платити а не дебітною, і краще щоб ваш PIN був 4 цифри не більше (так воно треба було в 2020 коли я їздила до Європи останній раз)