Український Монреаль
-
В мене другу на курсах платять 900, а я отримую 800 провінційної. Чому провінційна? Так бистріше. Я на курси чекала місяця 3 і весь цей час отримувала допомогу :) Я студентка тому мені це актуально наприклад. Я зараз я вже ходжу на фул тайм френч, але мені сьогодні сказали що переоформлювати не має сенсу)
-
Є чудова новина !!!! путінофіл авєчкін із Вашингтон кепіталз їде в рашу!» « Па сємєйним абстаятєльствам….» Ця мразота в інстаграм має фото із Гітлером сучасності , ще недавно називав себе “putinteam”… претендує на побиття рекорда Уенйна Грєтцкі.. Залишься сука там і сдохни..
-
♈️ Овен 15 лютого. ✨ Скорпіон — ідеальний вибір на сьогодні. ♉️ Телець 15 лютого. ✨ У стін є вуха, не забувай про це. ♊️ Близнюки 15 лютого. ✨ Ти сьогодні будеш всіх спокушати, гарячий деньок :) ♋️ Рак 15 лютого. ✨ Тебе вже шукають, щоб... розцілувати. ♌️ Лев 15 лютого. ✨ ВОУ, ТИ СЬОГОДНІ ЧАРІВНИЙ, ВСІ ПЕРЕД ТОБОЮ РОЗСУВАЮТЬ НІЖКИ! ♍️ Діва 15 лютого. ✨ Десь хтось думає про тебе. Це чудово, але тобі не зізнаються. ♎️ Терези 15 лютого. ✨ Твої друзі до добра не доведуть. Потрібно б пошукати по-адекватніших. ♏️ Скорпіон 15 лютого. ✨ Перспективи у навчанні падають униз. ♐️ Стрілець 15 лютого. ✨ Вибирай те, що добре для тебе, а не для когось іншого. ♑️ Козеріг 15 лютого. ✨ Настрій: освоїти одну найдавнішу професію у світі. Якщо ви розумієте про що я. ♒️ Водолій 15 лютого. ✨ Тебе планують додати до ЧС. Що ти знову зробив? ♓️ Риби 15 лютого. ✨ Працюй і ще раз працюй! Усі рано чи пізно заздритимуть тобі. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня!!!)) Пiдкажiть будь ласка). Якщо бiометрию сдавали меньш нiж 10 рокiв, при вiдрядженi у Голландию, чи потрiбно iх знову здавати? Якщо нi, то як вказати цю iнформацiю при регистрацii в КУАEТ? И де вона зберiгаеться? Як зрозумiти чи цi данi залишилися в базi? Дякую!!!
-
Відкриваю клуби ЗОЖ у Канаді та в інших країнах Потрібні активні, амбітні люди Консультант - Організатор /Бізнес наставництво Якості -комунікабельний -відповідальний -амбітний -навчаний Любить ЗОЖ Що треба робити Консультації Продажі Супровід Організація заходів Робота з соціальними мережами Бізнес наставництво Часткова або повна зайнятість Високі прибутки Контакти Пишіть @g_ilchishin
-
Доброго дня. Підкажіть хто вже в Канаді, на які виплати можна розраховувати в Монреалі, на скільки селять в готель(якщо селять), як з роботою, цінами на квартири в нормальному районі? Сім‘я з 3-х чоловік, я, дитина 6 років і чоловік. Англійська початкова, французька 0🫣Можно в ПП.