Український Монреаль
-
Лише перший раз може затянутись на години, потім хвилини)
-
Просто тут справді швидко, лічені хвилини, якщо це дійсно важливо комусь
-
Ну тоді пиань нема)
-
Оо. Ну треба ще на курс дивитись)
-
Сума до 1000 кадів
-
Для мене показник що компанія зареєстрована в Британії і прозоро платить податки там. Сам факт що співзасновник з ереф для мене не показник, я жодного разу не бачив щоб він або підтримував війну або взагалі мав якесь відношення до влади)
-
Я дивлюсь ще на питання безпечності. Будь яке використання 3 системи при переказі грошей - додаткові ризики. Якщо ви не боїтесь - користуйтеся. В мене довіри ні до вайзу ні до пейсенду особливо немає. Останній ще й створений російським бізнесменом.
-
але якщо ви плануєте іміграцію - то вибір програм для іміграцію стає досить вузьким
-
можна
-
Скажіть будь ласка чи можна офіційно відкривати бізнес по програмі CUAET ?
-
Вам достатньо що компанія зареєстрована у Британії ?
-
Російські новини про пейсенд показують що він все ще не вийшов з ринка
-
Британія є відомою копилкою відмивів російських грошей. Пейсент продовжує постити новини на своїх російських соц мережах.
-
Цей сайт я знайшов на їх офіційній сторінці у ВК
-
Схоже пейсенд сидить на двох кріслах. І зробив собі прокладку з тим же самим дизайном, функціоналом і так далі.
-
Дякую
-
так
-
Для отримання ПР?
-
Ок. Користуватися пейсентом чи ні - то питання вашої моралі, як то кажуть гроші не пахнуть. Але чи ви довіряєте компанії котра має свій бренч у росії під час війни з Україною? чи впевнені ви що ваші персональні данні не передаються у російські сервіси і служби?
-
Привіт чи хтось зтикався з ситуацією. Відновлення work permit при втраті його (загубив ) Куди звертатися ?
29 Jan 2023, 07:13
78598/240019
about an hour ago