Український Монреаль
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо допущено помилку у дівочому прізвищі при реєстрації на мед. страхування, як це змінити? Чи можливо виправити власноруч у бланку, який необхідно заповнити та відправити ? Дякую
-
Думаю що так. На ньому ніби вказано що якщо якісь дані не вірні то їх потрібно виправити і тоді надсилати
-
Так, саме про нього. І адресу також таким чином можна?
-
Якщо ви про бланк який вам надіслали по пошті для звірки то так, можете у ньому виправити перед тим як назад відсилати.
-
За таке не в курсі. Я інглішом володію)
-
Велике Вам дякую!
-
Той бланк для того і є щоб виправити помилки.
-
Прошу вибачення! То я маю той бланк і підписувати дівочим прізвищем, вірно?
-
Ви коли подавали заявку забов’язались пройти медичний тест, в будь якому випадку треба його пройти буде)
-
Всім привіт) є питання невелике, прилетіли з донькою до Монреалю 27 січня. Нам видали WP та visitor record. І там не вказано, що потрібно проходити мед.огляд? Просто моя сестра прилетіла в вересні минулого року і в неї цілий перелік в WР, в тому числі і проходження мед.огляду протягом 90днів. Хто прилітав уже в 2023 році, Підскажіть будь-ласка ваш досвід. Дякую🤗
-
Жінка 68 років + вихована чіхуахуа шукають житло в Розмонті до CAD 700/місяць. Заїхати треба до 1го березня.
-
Можу рекомендувати пройтись по району і обдзвонити номери на будинках бо ціна, вибачте, низька Чи може сусідкою до когось
-
У Шербруці за таку ціну можна зняти невеличку квартиру-студію, у Монреалі навряд, але, можливо є якісь провінційні програми, що могли б покрити частину витрат, варто, певно, звернутись до CSAI або SIARI, може воно щось підкажуть
-
бюджет дуже маленький. На мою думку. Але бажаю успіхів у пошуку
-
Хороше питання! Дякую - треба спитати 🙏
-
Дякую!
-
Так, мені казали в CSAI, що я все перевіряю, виправляю, підписую і висилаю назад. То будь-які правки там можливі
-
То ви з нього лоха зробити хочете, бо курс показує трохи інший ніж ви хочете...
-
Хто продовжував паспорт, вам потім подовжували візу?
-
Через те що НБУ утримує штучний курс, зараз нема консенсусу і щодо інших курсів в таких розрахунках. Це не про лохів, це про методи розрахунку.
29 Jan 2023, 07:13
78673/236373
2 minutes ago