Український Монреаль
-
Хороше питання! Дякую - треба спитати 🙏
-
Дякую!
-
Так, мені казали в CSAI, що я все перевіряю, виправляю, підписую і висилаю назад. То будь-які правки там можливі
-
То ви з нього лоха зробити хочете, бо курс показує трохи інший ніж ви хочете...
-
Хто продовжував паспорт, вам потім подовжували візу?
-
Через те що НБУ утримує штучний курс, зараз нема консенсусу і щодо інших курсів в таких розрахунках. Це не про лохів, це про методи розрахунку.
-
Який же тут піздець в сфері фармації Я ледве оговталась від фармації в Марокко Але тут я такого не чекала Тут нема стрептодорнази та стрептокінази від спайок , гнійних ексукандів та гнійних кіст Країна здається першого світу , а такий пробіл Я зарікалась нічо поганого не говорити Але це крик душі В мене як у фармацевта волосся дибки
-
Як це що ви маєте на увазі. Бо я не медик. Можете пояснити
-
Шукаю підробіток, прибирання квартир
-
Тут взагалі нормальних ліків нема від цього Типу якщо при апендектоміі накосячили дівчини, то все, безпліддя гарантоване
-
Я розумію що умови зберігання від 2 до 8 градусів Але людство вже давно вигадало хладагени
-
Так дякую. Я не просто так питаю. Мене зацікавило бо переживаю
-
Я в ахуі
-
І тут цього дешевого рятівника нема Тут навіть нічо схожого нема
-
Спайки та гнійні кісти з’являються коли через жопу зашивають операційне поле або якщо переплутали звичайну нитку (оптоволокно) від матеріалу, який розсасується в м’яких тканинах , та якщо є схильність до утворення колоїдних рубців (вони можуть і в глибину розростатись) То треба використовувати вище вказані ферменти , які отримують мікробіологічним способом (це найдешевший матеріал ) Вони розсасують спайки , колоїдт зсередини , виводять з організму патогенні мікроорганізми (гній) та спасають м’які тканини задля збереження репродуктивної функції та функції кишечника
-
Всього три пачки тих супозиторіів рятує від повторного оперування , прийому антибіотиків та рятує жіночу функцію
-
Ну лікарня та просто топчик горобчик Але фармація це повна дупа Я як почала вивчати ринок мені аж дурно стало
-
Я в цьому ахуї з медициною вже з пів року. Але після вашого відгуку як ви потрапили у лікарню трохи була заспокоїлася.
-
тут все пиздець😅
-
Невже не можливо цього рятівника зареєструвати тут ? Піздець В мене все
29 Jan 2023, 07:13
78687/236514
28 minutes ago