Український Монреаль
-
Я розумію що умови зберігання від 2 до 8 градусів Але людство вже давно вигадало хладагени
-
Так дякую. Я не просто так питаю. Мене зацікавило бо переживаю
-
Я в ахуі
-
І тут цього дешевого рятівника нема Тут навіть нічо схожого нема
-
Спайки та гнійні кісти з’являються коли через жопу зашивають операційне поле або якщо переплутали звичайну нитку (оптоволокно) від матеріалу, який розсасується в м’яких тканинах , та якщо є схильність до утворення колоїдних рубців (вони можуть і в глибину розростатись) То треба використовувати вище вказані ферменти , які отримують мікробіологічним способом (це найдешевший матеріал ) Вони розсасують спайки , колоїдт зсередини , виводять з організму патогенні мікроорганізми (гній) та спасають м’які тканини задля збереження репродуктивної функції та функції кишечника
-
Всього три пачки тих супозиторіів рятує від повторного оперування , прийому антибіотиків та рятує жіночу функцію
-
Ну лікарня та просто топчик горобчик Але фармація це повна дупа Я як почала вивчати ринок мені аж дурно стало
-
Я в цьому ахуї з медициною вже з пів року. Але після вашого відгуку як ви потрапили у лікарню трохи була заспокоїлася.
-
тут все пиздець😅
-
Невже не можливо цього рятівника зареєструвати тут ? Піздець В мене все
-
Всім привіт . Поїздка в Отаву. Завтра 7:00 виїзд з Монреаля
-
Вибачте але це фото вже було
-
Всім привіт . Поїздка в Оттаву. Завтра 7:00 виїзд з Монреаля
-
Що тут казати Мене вони в свій час врятували від безпліддя
-
Є Але їх використання в Европі дуже активне і є багато наукових публікацій щодо застосування цього препарату
-
А побочки є у стрептокінази?
-
Вау дякую
-
Ні Це влада не зацікавлена Бо влада займається Фарм ринком
-
Тут є зберігання.
-
Мабуть тут лікарі не зацікавлення в тому щоб рятувати жіночу функцію. Тут все не так. Кажуть навіть на зберігання жінок не кладуть і питаються зберегти вагітність
29 Jan 2023, 07:13
78697/237043
9 minutes ago