Український Монреаль
-
Результат кажуть одразу після співбесіди
-
Доброго всім дня. Скажіть будьласка може хтось стикався з цим. Записалась на медогляд( який потрібно пройти протягом 90 днів), сказали що потрібно принести документ який підтвердить що він потрібний. Який документ потрібно їм показати, чи може це бути ворк перміт, який видали в аеропорті( з обмеженнями)?
-
Дякую, потрібно на сьогодні, тому Амазон не підходе. І хвилююсь, чи паровий взагалі донесе ліки по дихальних шляхах дитини. На вигляд він, як щось для фітотерапії.
-
Мені до воркперміта дали папірець з інформацією, що я зобов‘язана пройти медогляд. Розпечатка не персоналізована.
-
Це кому?
-
Так, ми вп і показували
-
Доброго дня! Відгукнитесь психологи хто тут у Монреалі є. Я приїхала з Ванкувера, де була декілька місяців. Там мы разом об'єдналися (усі психологі) та надавали допомогу Українцям та обмінювалися досвідом хто якими практиками користуєтся
-
Дуже дорого. Монреаль значно дешевше :)
-
Мені дуже подобається подкаст журналістки Аліни Полякової і психологині Юлії Кос. "WAR-Life Balance" Вже просто чекаю на вівторок щоб прослухати новий епізод: www.pravda.com.ua/podcasts/63bd7dd461e41/
-
Вони тут?
-
www.instagram.com/reel/Cox0JJdMndb/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Батько, вже і до нас доєбався😅
-
Така ще інфа появилась, хтось щось знає?