Український Монреаль
-
а якщо заповнити форму і забукати апойнтмент в Європі десь, то можна прилетіти туди в посольство буквально на день і зразу вернутись назад уже з вклеєною візою?
-
Ні, треба здавати
-
Привіт , хто знає подали на візу в Канаду отримали біометрію і на цьому тиша … хто знає може є номера підтримки куди подзвонити та дізнатись чи досі чекати чи можна щось прискорити
-
Чи досі вони розглядають ?
-
Коли здавали біометрію сказали в 2 неділь до півтора місяця чекати
-
Півтора місяці
-
Скільки чекаєте
-
Паспорт з візою .work permit офіцерам не треба.
-
Ви не багато чекаєте. Все розглядають. Поки не треба бити привогу
-
Але чому сказали що до півтора місяця будуть розглядати (?
-
Усім привіт) дуже шукаю професійну ШВЕЮ Бажано українку 🇺🇦🥰 Пошив жіночої білизни, якщо вміє розробляти лекала - великий плюс Бажано з машинкою, якщо немає, але людина гарно працює - готова допомогти Може хтось знає таку людину, буду вдячна💕
-
Вам сказали орієнтовні середні терміни, дехто і пів року чекав, в візовом ніякого відношення не мають до міграційних канадських офіцерів що розглядають справи, тому вони апріорі не можуть знати
-
А як це вони не мають відношення, якщо є факти, коли сім'я відправляє паспорти дітей без паспорт ріквесту та отримує візи?
-
Дозвіл на роботу на 3 роки
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка на скільки років зараз видають візу? Дозвіл на роботу
-
Вони всім так кажуть
-
Дозвіл на роботу це одне, віза - інше. У вас може бути візітор віза на 10 років, дозвіл на роботу на 3 роки. Все це можливо подовжити.
-
Якщо у вас менше часу діі паспорта ніж 3 роки- то до кінця діі паспорту
-
Тобто не до кінця дії паспорта? Після 3х років я не можу поїхати до Канади?
-
У кабінеті номер аплікації починається з W для воркер, з V для візітор.
29 Jan 2023, 07:13
79235/236375
about 2 hours ago