Український Монреаль
-
Привіт. Хтось планує їхати із України до Монреаля? Треба пакетик з ліками привезти. Розрахуюсь за допомогу.
-
Дуже дякую ☺️
-
Дірект
-
Дірект
-
Та що ж так все таємничо. Нема нічого в діректі
-
Без жодних таємниць, але немаю бажання публічно розголошувати за скільки я знімаю квартиру, тому ось так :)
-
Ha indeed багато роботи)
-
Не розумію чому програми різні .. мені б такий курс як у вас підійшов більше, бо у нас скоріше перевірка знань іде чим навчання
-
9 місяців курс у мене
-
♈️ Овен 19 лютого. ✨ ДАЙТЕ МЕНІ СПОКОЮ І ВИПИТИ! ♉️ Телець 19 лютого. ✨ На цей раз все точно вийде. ♊️ Близнюки 19 лютого. ✨ Близнюки + Козеріг = ідеальний вечір. ♋️ Рак 19 лютого. ✨ Нічого не хочу робити. Дайте відпочити. ♌️ Лев 19 лютого. ✨ Емоційні гойдалки увійшли до чату. ♍️ Діва 19 лютого. ✨ Ти сьогодні (і не тільки) ТОП. Навіть не думай сумніватися в собі. ♎️ Терези 19 лютого. ✨ Ох, сьогодні на всіх гарчати будеш.. ♏️ Скорпіон 19 лютого. ✨ СЬОГОДНІ КРАЩЕ НЕ ПИТИ. ♐️ Стрілець 19 лютого. ✨ Не ревнуй, інакше нічим добрим це не закінчиться. ♑️ Козеріг 19 лютого. ✨ Пити чи не пити, ось в чому питання. ♒️ Водолій 19 лютого. ✨ Не мовчи, кажи те, що думаєш. ♓️ Риби 19 лютого. ✨ ГАРНИЙ ДЕНЬ НАМІЧАЄТЬСЯ, НАВІТЬ ДУЖЕ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦