Український Монреаль
-
Добрий день, мої знайомі здають свою 4 кімнатну квартиру близько метро Pie-IX, перший поверх. Ціна 1550, з марта. За деталями пишіть мені пліз.
-
В вас закриті повідомлення
-
Українці розробили бот, який блокує коментарі російською в каналах та групах у Telegram Денис Булавін 21 Лютого 2023 22:22 Розробники чат-бота UA Anti Spam Bot додали до нього нову функцію, яка дозволяє блокувати у Telegram-каналах та групах коментарі, написані російською мовою. Про це пише видання The Village Україна. Цей безоплатний інструмент можна використовувати у двох форматах: для автоматичного видалення коментарів і для надсилання попереджень у відповідь на повідомлення, написані російською. Бот доступний за посиланням. Щоб скористатися ним, потрібно додати його в чат та зробити адміністратором. Розробники зазначили, що ботом уже користуються близько 500 українських Telegram-груп і каналів. «Ми розуміємо, що через тривалі історичні процеси зросійщення певна кількість українців досі використовує мову окупанта й агресора. І ми не збираємося якось ображати чи хейтити таких людей. У нас зовсім інша, конструктивна ціль — стимулювати поширення української мови в соцмережах», — сказав розробник бота й фронтенд-інженер в IT-компанії Master of Code Global Дмитро Вакуленко.
-
Через таких страждають всі. І справа не тільки в їжі, а взагалі в поведінці. Мені, м'яко кажучи, соромно за таких українців. Якби менше було тих, кому приємно, то може б іншим не довелося страждати
-
Друзі, у нас чудові новини! 👏👏👏 CSAI відкриває свої двері для українців у новій студії! 🚪👋 Відтепер ми раді вас бачити у ще більш зручному місці для івентів, яке знаходиться поряд із метро! Ⓜ️ Тож, нова студія розташована за адресою: 📍5687 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5 І, одразу, запрошуємо відсвяткувати відкриття і запросити українців у п’ятницю о 18.30 у нашу нову студію. Цього разу вона стане місцем для практик і медитацій та безпечною зоною підтримки та спокою🧘♀️🧘🧘♂️ Йога + медатація з чудовим україномовним викладачем – запорука релаксу та відпочинку для души та тіла. ☝Візміть із собою килимок для йоги або якусь невеличку ковдру 👩🏻💻👨🏼💻Реєстрація обов’язкова за посиланням: www.eventbrite.ca/e/projet-de-meditation-pour-les-ukrainiens-tickets-557181082617 Є питання? Пишіть коментарі, або на пошту [email protected] 🍀