Український Монреаль
-
Найдовірливіші знаки: 1 місце – Риби 2 місце — Терези 3 місце — Рак 4 місце — Стрілець 5 місце — Близнюки 6 місце — Овен 7 місце — Телець 8 місце — Лев 9 місце — Водолій 10 місце — Козеріг 11 місце — Діва 12 місце — Скорпіон
-
Ключова у їх повідомленні фраза «безпечна зона підтримки та спокою» Їм болить так саме але вони висловлюють це по своєму. Люди мають знати що завжди їм хоч десь, прости господи, буде спокійно та безпечно Я у Перемишлі ридала у якогось мужика на руках бо не могла повірити що у безпеці
-
Громадо, допомагайте! Маємо: канадці, великі поціновувачі класичної музики, хорів, балету і т.д Розумієте, що велику частину з того займають митці з певної країни Над чим працюємо: над поглибленням їх пізнань в українській культурі того ж напрямку. Вже взнали що таке хор Верьовки, Пікардійська Терція, Володимир Гришко. Потрібно: більше ідей в цьому напрямку. Власне, класика Допомагайте!
-
Добрий вечір! Я проводитиму медитацію у цю п’ятницю, але пост-оголошення оформлювався без моєї участі і я не встигла попередити, що саме у цей день медитація буде присвячена єдності всіх українців та Миру в Україні. Дата зустрічі співпала з трагічною річницею випадково, але вірю, що все має бути саме так 🙏🏻 Буду дуже рада об’єднатись з земляками в цей день, зарядитись світлою енергією спокою та направити її усім нашим 💙💛 Буде затишно✨ 6 місяців я проводила благодіцні медитаціі для українців у Берліні на сайті мого проекту можна ознайомитись детальніше: oneoeight.space/supporting-ukrainians А це мій телеграм канал, в якому є цікава та корисна інформація + оналйн медитативні практики 🧘🏻 t.me/oneoeight108 До зустрічі!
-
@nastyamosh реклама платна
-
Річниця повномасштабного вторгнення та мітинг теж.
-
Медитація у пятницю безкоштовна
-
Геніальний український композитор Михайло Скорик m.youtube.com/watch?v=X4M68N7x6WQ Сучасн ий оркестр INSO-Lviv Orchestra m.youtube.com/watch?v=5TKlTudooRA Піаніст Олексій Ботвінов m.youtube.com/watch?v=u7-JycvPRzIт Скрипаль Марко Комонько m.youtube.com/watch?v=TgdydY93tqk&embeds_euri=https%3A%2F%2Fphilharmonia.lviv.ua%2F&feature=emb_logo
-
Але в чаті 3118 людей, на медитацію запрошується лише 15, тому думаю всі мають знати про різні варіанти, кому який по душі 🧘🏻
-
Хто може допомогти зі збором? Залишилось тільки шолом: goods-taste.com.ua/ua/p1708105657-taktichnij-balistichnij-sholom.html?source=merchant_center&gclid=CjwKCAiA_vKeBhAdEiwAFb_nrf3JE9LmfSwUXVUxqoPcHy3AdY-ZToLDrVlJK34Eh4LRcx3fDdniABoCNv0QAvD_BwE
-
У нас було. Дзвоніть по номеру що вказаний. Вірогідно помилка в доках
-
Це канадьска федеральна допмога просто оформлюється на депендента. Та що 3000 на дорослого і 1500 на дитину
-
Можно прийти перевірити зір і замовити чи купити лінзи в ТЦ Еатон на Сан-Катрін Якщо є медрартка RAMQ перевірка буде коштувати 40-50$ лінзи на місяць 20-25$