Український Монреаль
-
Доброго раночку, всім! Питання до знаючих людей хто пройшов шлях отримання ліцензії сантехніка в Канаді! Про навчання 1,5 роки знаю. Але ще я чув що можна перевести свій стаж в годинах в Україні для отримання ліцензії тут (здається треба 5000 годин для підтвердження кваліфікації, якщо не так - поправте) Чи дійсно це так і як це відбувається? В який саме регламентуючий орган треба звертатись і які документи мати? Буду щиро вдячний за інформацію. Бережіть себе!
-
♈️ Овен 22 лютого. ✨ ЗМІНИ НА ОСОБИСТОМУ ФРОНТІ БЛИЗЬКО. ♉️ Телець 22 лютого. ✨ Готуйся, що тобі будуть багато брехати. ♊️ Близнюки 22 лютого. ✨ Прояви симпатію до Овна, він не відмовить. ♋️ Рак 22 лютого. ✨ Хороших новин не планується... ♌️ Лев 22 лютого. ✨ Мб зміниш щось у своєму стилі? Волосся, наприклад, пофарбуєш. ♍️ Діва 22 лютого. ✨ Не сперечайтеся і не чіпайте Діву, будь ласка. ♎️ Терези 22 лютого. ✨ Психушка чекає на тебе. Сильно сумує. ♏️ Скорпіон 22 лютого. ✨ Великим загулом пахне... ♐️ Стрілець 22 лютого. ✨ Стрілець + Телець = бомбічний союз. ♑️ Козеріг 22 лютого. ✨ Хороша людина хоче познайомитися з тобою. ♒️ Водолій 22 лютого. ✨ Ти добрий, але кому це зараз потрібно? ♓️ Риби 22 лютого. ✨ Потрібно терміново знайти мотивацію! Тобі щось важливо, крім грошей? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я тільки понесу цю довідку в п'ятницю, відпишусь сюди
-
Має влаштувати) так люди вже робили)
-
Я тут скачав онлайн за 2хв, і переклав за 40 долл diia.gov.ua/services/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti
-
Доброго ранку, шукаю репетитора з французької для сина 9 років.
-
А як ви підписали контракт не маючи сін номера і ворк- перміту? І взагалі фізично не перебуваючи в Канаді? Чи я неправильно зрозуміла?
-
Можна будь ласка контакти в личку.
-
Тоді зрозуміло. Бо пригадую, що вже навіть будучи в Канаді контракт не підписували поки не було на руках сін номера
-
В мене є контакт класного вчителя. Вона з України веде он-лайн
-
Потрибен саме онлайн, тому що мы живемо не в Монреале, а в 60 км от нього.
-
Краще район міста уточнювати, бо багато репетиторів не люблять працювати онлайн.
-
Ми онлайн з тим другом переглянули 4 квартири, і тільки останній погодився на новачків, бо попередні вимагали кредитну історію тільки від винаймачів, а гаранта не хотіли. Казали передзвоним і мовчок. А цей навіть в квартирі сказав приходить на наступний день підписати контракт.