Український Монреаль
-
Привіт, якщо хтось знає, підскажіть будь-ласка. Якщо зараз заповнити анкету на тур візу американську, а інтерв’ю через 1-1,5 роки приблизно, то моя заявка буде розгялялатися за цією старою анкетою? Бо умовно за рік може багато чого змінитися, і дохід з роботою, і ступінь освіти і тд…
-
Нужна виза
-
Шукаємо Водій-кур'єр на велосипеді або автомобілі 🚗🚴♀️ Гнучкий графік😍 Ми шукаємо водія-кур'єра без досвідом роботи на велосипеді або автомобілі. Вимоги: наявність канадського водійського посвідчення (праця на авто) якщо на велосипеді не потрібно🧾 Здатність працювати ,гнучкий графік, можна працювати понад 12 годин в день.😇 Заробітна плата: $20-25 💰💰💰на годину Більш детально в лс 🚀🚀🚀 + бонус від мене 620💲💲💲
-
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, де можна купити будь-які адсорбенти в Монреалі, на зразок ентеросгелю, атоксилу, або активованого вугілля? Чи є місцеві аналоги, які можна придбати без рецепта в аптеці?
-
Укр!
-
Скажіть люди добрі чи хтось є такий мудрий, що хоче працювати або вже працює на декілька компаній на фрілансі в Канаді? Питання в тому чи так можна подаватись на ПР? Типу як маю 4 контракти на 10 години в тиждень, то можна порахувати що в мене фул тайм? І ще таке питання, якщо компанії розкидані по Канаді. Одна Монреальська, друга в Торонто, ітд… Тоді я розумію не можу податись в Монрику на ПР?
-
Бляха муха, 3 роки мучитись