Український Монреаль
-
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, де можна купити будь-які адсорбенти в Монреалі, на зразок ентеросгелю, атоксилу, або активованого вугілля? Чи є місцеві аналоги, які можна придбати без рецепта в аптеці?
-
Укр!
-
Скажіть люди добрі чи хтось є такий мудрий, що хоче працювати або вже працює на декілька компаній на фрілансі в Канаді? Питання в тому чи так можна подаватись на ПР? Типу як маю 4 контракти на 10 години в тиждень, то можна порахувати що в мене фул тайм? І ще таке питання, якщо компанії розкидані по Канаді. Одна Монреальська, друга в Торонто, ітд… Тоді я розумію не можу податись в Монрику на ПР?
-
Бляха муха, 3 роки мучитись
-
Розкажу те що знаю. 1) фріланс - який саме? Якщо ти працюєш саме по контрактам - то така робота - може врахуватися під стандартні програми по ПРу, Якщо ти саме фрілансер ( тобто сам на себе працюєш, сам шукаєш клієнтів і так далі) - то така робота підходить далеко не під всі програми ПРу. Якщо ти будеш працювати на різні провінції - то дивися що умовно Квебек - буде рахувати для себе для своїх програм тільки ті контракти які в тебе по квебеку йшли. Те що ти наробив в умовній Манітобі - їх цікавити не буде. Чи йдуть вони в ЕЕнтрі я не знаю.
-
Треба статистику дивитися скільки людей пройшло. Найкращий показник оцінити дієвість
-
Далеко від себе не відпускайте її 🫦
-
Убер і без рефералки дає бонус , але не 620 а різницю яку ти заробив доплачує 😂😂😂бізнесмени блін